[ZAMKNIĘTE]  PVP 1.8 (Tym razem prosze tego nie zamykać bo kamilataus tak powiedział)

Napisał(a): hokagen

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

14 posts in this topic
Pytajnik_
Niezły gość!

width=

5
50 posts 1 threads Dołączył: Dec 2017
06.05.2018, 19:34 -
To ze komuś kończą się argumenty nie znaczy że trzeba zamknąc wątek , kłótnie o to również są bez sensu, większość osób jest przyzwyczajona do 1.8 obie wersje są na swój sposób ciekawe. Lubię Kamilatusa ale trochę mnie śmieszy jak bardzo się upiera o to 1.12 bo co? Topka zagrożona xD? Gracze zdecydowanie wola 1.8 a przynajmniej większość pytałem kilka osób (jakoś 15) i większość mówi że 1.8 jest lepsze, moim zdaniem to i to jest fajne a co do makro to można je ustawić na 1.12 i na 1.12 jest wiele skryptów których sie nie da wykryć i one dają o wiele więcej niż makro na 1.8 Dla nie kumatych : makro poprostu szybciej niszczy seta a skrypty na 1.12 pomagają trafić idealnie po wyczekaniu a gdy raz się nie trafi to już jest się bardzo w plecy a na takich skryptach nie da się nie odczekać bo polegają na tym że dopóki się nie od czeka danego czasu to nie można ponownie kliknąć lewego przycisku myszki znaczy można ale się nie używa, skąd to wiem? Na YouTube jest wszytko nie trudno takie skrypty znaleźć.

Wiadomości w tym wątku
RE: PVP 1.8 (Tym razem prosze tego nie zamykać bo kamilataus tak powiedział) - przez Pytajnik_ - 06.05.2018, 19:34

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości