[Podanie ] Alien

Napisał(a): Alien

Oceń wątek
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6 posts in this topic
Alien
Niezarejestrowany

width=

22 posts 4 threads Dołączył: Mar 2016
02.04.2016, 18:19 -
W załączniku SS z ilością godzin. 

1.Obecnie gram od około dwóch tygodni. Jak widać w ciągu 6 dni nabiłem 16h. Czyli 2,5h dziennie spędzam na serwerze minecraft. Dlatego też argument, że mnie "nie widujecie" świadczy raczej źle o waszej frekwencji niż mojej. Może kwestia tego, że mało się udzielam na czacie. 

2."średnio rozbudowane, nie widuje ciebie na serwerze minecraft + zbyt krótki czas jesteś na tym serwerze minecraft

na NIE"

Więc: Jest to tylko podanie o range na serwerze minecraft. Nie CV więc wybacz, ale nie będę pisał 30 stron wypracowania. Uważam, że w podaniu jak i w tematach stworzonych na forum wyraziłem siebie i swoje poglądy nt serwera minecraft- np temat o evencie. Po takich przejawach aktywności można wywnioskować w co zamierzam się angażować posiadając rangę. 

"Zbyt krótki czas na serwerze minecraft" - wg waszcy wymagań określonych w temacie  http://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/....php?tid=1 są to dwa tygodnie. Więc wychodzi na to, że twój argument jest inwalidą.  Jak pozostałe dwa Krychu10. Więc zamiast pisać bzdury zastanów się dwa razy nad swoją tworczością w tym temacie bo średnio ci idzie. 

Także, skoro już obaliłem argumenty o "małej aktywności" (który jest kompletną bzdurą jak widać w załączonym screenie) i stażu możemy przejść do konkretnej rozmowy:

Co zamierzam zrobić mając kidmoda? 

Zamierzam organizować/pomagać w organizacji dużej liczby ciekawych eventów i stałych konkursów na serwerze minecraft (tutaj przykład http://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/...hp?tid=367), uważam nawet, że takie zawody mogłyby być ciekawą odskocznią od budowania działek i farmingu kasy na serwerze minecraft. Organiazacja nie jest zbyt ciężka, gdyż mam już ogólny pomysł i chętną do pomocy (a jestem pewien, że takich osób znajdzie się więcej) do tego mam dość sporo doświadczenie w organizowaniu wszelkiego rodzaju turniejów więc uważam to za błahostkę.  
I spędzam dużo więcej czasu online niż reszta z tego co widzę na przykładzie ostatnich kilku dni (od około godziny nie ma żadnego admina na serwerze minecraft i jest kilku graczy spamujących bindami) 

Koniec ;p

Załączone pliki Miniatury

Wiadomości w tym wątku
[Podanie ] Alien - przez Alien - 30.03.2016, 01:44
RE: [Podanie ] Alien - przez WeronisiaQ - 01.04.2016, 08:18
RE: [Podanie ] Alien - przez MefistoPheles - 01.04.2016, 09:12
RE: [Podanie ] Alien - przez Krych10 - 01.04.2016, 13:58
RE: [Podanie ] Alien - przez Jooffry?! - 02.04.2016, 15:17
RE: [Podanie ] Alien - przez Alien - 02.04.2016, 18:19
RE: [Podanie ] Alien - przez Karpiu - 03.04.2016, 22:07

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości