[Podanie ] Alien

Napisał(a): Alien

Oceń wątek
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6 posts in this topic
Alien
Niezarejestrowany

width=

22 posts 4 threads Dołączył: Mar 2016
30.03.2016, 01:44 -
1. Imię: Norbert 

2. Wiek: 20 

3. Nick w grze: AlienGBL

4. Status konta: Premium

5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 

Kilka dni jakoś. Jednakże, po kilka godzin dziennie- obecnie przerwa na studiach, szukam pracy. Dlatego też czas dziele ostatnio na dziewczynę i MC, a ponieważ młoda ma maturę za miesiąc to tego czasu na MC jest sporo Smile

6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 

Naprawdę nie lubię tego pytania. Zasadniczo ciężko mi powiedzieć- samą GRĘ na serwerze minecraft na ile mam ochotę (od rozpoczęcia mojej przygody z waszą siecią to kilka godzin dziennie jest. Natomiast czas kiedy jestem online i mogę pomóc z serwerem- czy to w grze, czy na forum jest zasadniczo nieograniczony. 

7. Posiadasz sprawny mikrofon? : 
Oczywiście - jeden w laptopie, który daje radę i rezerwowy zalmanc mic-1 (pozostałość po używaniu PCta, obecnie przez fakt posiadania kilku miejsc zamieszkania biegam za często na stacjonarkę Wink  ) 

8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3?  
TS3 mam, skype mnie strasznie denerwuje i nie używam, aczkolwiek konto mam więc w razie czego pobranie i zalogowanie sie to kilka chwil. 

9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
Mam przekopiować z google? Znam podstawowe, w razie czego f11 i wujek G. mi podpowie. Zresztą uważam, że dużo lepiej działa upominanie etc niż banowanie Smile 

10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: 
Prawdopodobnie byłbym najstarszym Młodszym moderatorem (można by zrobić specjalną rangę - Stary Młodszy Moderator Wink ). A tak na poważnie- bo mam sporo czasu, serwer mi się podoba i nie da mi się odmówić dużego doświadczenia i dojrzalszego podejścia do sprawy.

11. Dodatkowe informacje o sobie:

Duża część zawarta jest w dziale "Przedstawi się" w moim temacie. W sumie to może tutaj wrzucę takie bardziej "growe" niż osobiste. 
W MC gram mniej więcej od premiery wersji BETA- jakby nie było 5-6 lat. Może więcej, ale trudno mi powiązać, w której klasie gimnazjum zacząłem. Prowadziłem własne serwery (raczej jako osoba trzymająca pieczę nad ogólnym stanem serwera minecraft, niż czysto technicznie), gdy postanowiliśmy dołączyć MC do sieci cs 1.6 na której administrowałem przez całe liceum. 

Nie grałem oczywiście bez przerwy- czasami porzucałem na miesiąc, czasem na pół roku, ale zawsze po jakimś czasie wracałem. Obecnie znowu naszła mnie ochota na grę Smile

Generalnie w grach sieciowych siedzę już 8-9 lat. Zajmowałem się już tak wieloma rzeczami w tej dziedzinie, że ciężko by wymieniać- największe chyba jednak mam jako administrator/moderator forum. Taki mój konik.

Wiadomości w tym wątku
[Podanie ] Alien - przez Alien - 30.03.2016, 01:44
RE: [Podanie ] Alien - przez WeronisiaQ - 01.04.2016, 08:18
RE: [Podanie ] Alien - przez MefistoPheles - 01.04.2016, 09:12
RE: [Podanie ] Alien - przez Krych10 - 01.04.2016, 13:58
RE: [Podanie ] Alien - przez Jooffry?! - 02.04.2016, 15:17
RE: [Podanie ] Alien - przez Alien - 02.04.2016, 18:19
RE: [Podanie ] Alien - przez Karpiu - 03.04.2016, 22:07

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości