28.03.2016, 20:28 -
Witajcie! chciałam bym tutaj się wypowiedzieć w pewnej sprawie, że co raz więcej ludzi się zgłarsza na rekrutacja... i niech ja policze tej administracji, ja już rozumiem pitruka , ile on roboty ma.. dla ego też może nie patrzy teraz na rekrutacje na serwer creative i ja tak będę mówiła, nwm niech sie zrekrutują na skyblock, pvp gdzie kolwiek tam gdzie jest mało administracji i teraz nikogo nie oceniam żle ale robicie spam, taka jest też prawda i mi chodzi o kłamanie wieku... każdy po zazchowaniu to wywnioskuje ile ktoś ma lat i po za tym widze twoje zdj, i mi wyglądasz na 11 12 niż na tą więlką 14 ;3 , 14 to jest bardzo ważny wiek jak dla mnie , po w tedy stajemy sie nastolatkiem i nie mamy tych 14 ŻEBY za przeproszeniem PIERNICZYĆ W SRAJKAFT CAŁY DZIEŃ!!!! ;-; teraz kto został adminem bo jest fajny ogarniety i umie sie dogadać.. a większąść jest podnózkami nwm kogo kolwiek.. i niektórzy też się chwalą rangą i to mnie denerwuje... Bo za duzy juz ty rekrutacji... na ten biedny serwer CREATIVE po 1 to jest obąwiązek naprzykład pojedziesz na wycieczke albo nwm gdzie kolwiek w tedy stracisz rangę tak, a potem jest wielki płacz ZABRALI MI RANGE (PĄCIĄGNIECIE NOSEM) JA SIE ZABJIE!!!!! coś w tym stylu XDDD i jak ja zauważyłam NIKT nie patrzy na podania, tylko o moja koleżanka sie rekrutuje dam jej na tak to może da mi range czy coś i będę POPURARNA XD i chcialam bym już skończyć
P.S NIE ZWRACAĆ UWAGI NA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE!!! XD pozdro kochani ;3
P.S NIE ZWRACAĆ UWAGI NA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE!!! XD pozdro kochani ;3