15.10.2017, 10:44 -
(15.10.2017, 10:38)Oliwciiak NA NIE napisał(a):1.Imię:Oliwia2.Wiek:133.Nick w grze:Oliwciiak4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:około 4 miesiące5.Czas codzienny jaki możesz poświęcić na serwer:w czasie szkolnym do 2h a w weekendy nawet i cały dzień6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?:posiadam FB, Skype i TS a jak będzie trzeba mogę założyć też inne7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:/mute [nick] - wycisza gracza/tempmute [nick] - wycisza gracza na określony czas/tempban [nick] - banuje gracza na określony czas/ban [nick] - banuje gracza/tp [nick] - teleportuje do określonego gracza/tphere [nick] - teleportujedo ciebie wybranego gracza/c on - włącza czat/c off - wyłącza czat/cc - czyść/kick [nick] - wyrzuca z serwera minecraft danego gracza8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:ponieważ każdą wolną chwilę poświęcam na granie w Minecrafta , bardzoszybko nawiązuje nowe kontakty, co może się teżprzydać do tego stanowiska, lubię pomagać innym oraz zależy mi na tym stanowisku9.Coś o sobie:a więc jestem Oliwia i mimo że nie mam 16 lat to napewno jestem bardziejogarnięta od niektórych 16- latków, znam ortografię, nawet spoko mi idzie,tak jak już napisałam wyżej mam 13 latjestem miła, kreatywna i sprawiedliwa no i to chyba wszystko10. Czy masz sprawny mikrofon:tak11. Jaki minecraft posiadasz?:niestety non-premium ;(12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?można tak powiedzieć, ponieważ jestem współwłaścicielką serwera minecraftkolegi, który dopiero wystartuje13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft?nie