15.07.2017, 09:47 -
16:04:17 [INFO] HaZhul executed command: /ban Drascool Nikt nie idzie na blue
16:04:17 [INFO] [Drascool] disconnected with: ?8?l? ?7Permamentnie zbanowany
16:10:54 [INFO] HaZhul executed command: /unban Drascool
19:23:56 [INFO] HaZhul executed command: /tempban Drascool 5d Cheaty
19:23:56 [INFO] [Drascool] disconnected with: ?8?l? ?7Tymczasowo zbanowany
Po pięciu minutach od zbanowania dostałeś unbana. Ban ten był pomyłką administratora, który uznał, że jest to reklama serwera minecraft konkurencji.
Następnie po 13 minutach i 2 sekundach otrzymałeś ponownego bana, tym razem za 5 dni za cheaty.
Według mnie powód, który wpisałeś w odwołaniu, ze względu na próbę zrzucenia bana na "lagi", które ze strony twojego internetu, a także ze strony serwera minecraft, w chwili wykrycia nie mogły wystąpić, jest niewystarczający, abyśmy mogli Cię odbanować.
Jestem za pozostawieniem bana, pozwólmy, że wypowie się w tej sprawie jeszcze opiekun MiniGames @HaZe
A tak nawiasem mówiąc, osoby o nicku "HaZul", o której piszesz kilka razy, że cię zbanowała w ogóle nie ma w administracji
16:04:17 [INFO] [Drascool] disconnected with: ?8?l? ?7Permamentnie zbanowany
16:10:54 [INFO] HaZhul executed command: /unban Drascool
19:23:56 [INFO] HaZhul executed command: /tempban Drascool 5d Cheaty
19:23:56 [INFO] [Drascool] disconnected with: ?8?l? ?7Tymczasowo zbanowany
Po pięciu minutach od zbanowania dostałeś unbana. Ban ten był pomyłką administratora, który uznał, że jest to reklama serwera minecraft konkurencji.
Następnie po 13 minutach i 2 sekundach otrzymałeś ponownego bana, tym razem za 5 dni za cheaty.
Według mnie powód, który wpisałeś w odwołaniu, ze względu na próbę zrzucenia bana na "lagi", które ze strony twojego internetu, a także ze strony serwera minecraft, w chwili wykrycia nie mogły wystąpić, jest niewystarczający, abyśmy mogli Cię odbanować.
Jestem za pozostawieniem bana, pozwólmy, że wypowie się w tej sprawie jeszcze opiekun MiniGames @HaZe
A tak nawiasem mówiąc, osoby o nicku "HaZul", o której piszesz kilka razy, że cię zbanowała w ogóle nie ma w administracji
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2017, 09:49 przez thekamilonline.