23.06.2017, 22:11 -
(23.06.2017, 20:45)Dragov napisał(a): Jak jest sie AFK to sie albo wychodzi z serwera minecraft albo wchodzi sie na lobby jeden typek zostal afk na pvp i potem mial pretensje ze go ktos przepchal. Admin nie musi ci podawac osobo ktora cie zglosila. NieetykalnyGp dał ci bana za brak wspolpracy ja to widzialem i ban nie jest bez podstawny sam jestes sobie winien
W takim wypadku osoba ktora gra nie cale 4 godziny,jest oskarzona o zabicie jakiegos malego dziecka. Gracz bezpodstawnie wymowil moj nick. Poza tym skoro admin teleportowal sie do mnie a bylem na swojej dzialce martwy. W logach serwera minecraft nie powinno byc niczego,albowiem nie uzywalem zadnego /warp pvp,ani zadnych podobnych komend.
Jesli banujecie kogos znajdzcie dowody w logach.Szczegolnie jesli gracz was o to prosi. Jestem czlonkiem staff'u na zagranicznym serwerze minecraft i wiem.ze takie cos istnieje.
Jesli nie macie nic takiego to nie jest moja wina. Zostalem falszywie oskarzony i osoba.ktora mnie zglosila ,mogla wymyslic moj nick z dupy,dlatego ze mnie nie lubi.
-Anatomic64
Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2017, 14:48 przez Anatomic64.