08.05.2017, 18:09 -
Dragon poprawiał sam siebie ,a to nie jest złamanie regulaminu.
,,Zakaz uciążliwego poprawiania ortografii,, ale graczy nie siebie.
Z tego co pamiętam to dragon pisał abyście przestali go bić ,a wy go ciągle biliście.
Podczas pvp nie można używać komend.
Dzisiaj gracz Vaxer51 dostał bana więc nwm po co ta skarga.
Dodam jeszcze ,że go irytowaliście i nie słuchaliście. (,,Zakaz irytowania administracji,,)
Ciekawi mnie fakt ,iż skoro nie zna regulaminu jest w administracji ,raczej takich osób się nie rekrutuje które nie znają regulaminu.
A to ,że ,,afczył,, to nie fakt ,że was ignorował...
On też ma swoje życie tak jak każdy inny gracz/administrator.
Jednakże jak chciałem mu pomóc to napisałem ,,dragon włącz goda,, to on odpisał ,,podczas walki nie mogę,,.
Dodam ,że w tych logach są też dowody na was jak go prowokowaliście i irytowaliście.
Uwzględnię również fakt ,że gracz Skolimek pisał podanie na kidmoda ,a proszę zobaczyć jak prowokował.
To tyle dziękuje i pozdrawiam.
,,Zakaz uciążliwego poprawiania ortografii,, ale graczy nie siebie.
Z tego co pamiętam to dragon pisał abyście przestali go bić ,a wy go ciągle biliście.
Podczas pvp nie można używać komend.
Dzisiaj gracz Vaxer51 dostał bana więc nwm po co ta skarga.
Dodam jeszcze ,że go irytowaliście i nie słuchaliście. (,,Zakaz irytowania administracji,,)
Ciekawi mnie fakt ,iż skoro nie zna regulaminu jest w administracji ,raczej takich osób się nie rekrutuje które nie znają regulaminu.
A to ,że ,,afczył,, to nie fakt ,że was ignorował...
On też ma swoje życie tak jak każdy inny gracz/administrator.
Jednakże jak chciałem mu pomóc to napisałem ,,dragon włącz goda,, to on odpisał ,,podczas walki nie mogę,,.
Dodam ,że w tych logach są też dowody na was jak go prowokowaliście i irytowaliście.
Uwzględnię również fakt ,że gracz Skolimek pisał podanie na kidmoda ,a proszę zobaczyć jak prowokował.
To tyle dziękuje i pozdrawiam.