[ZAMKNIĘTE]  CO ządze o takich *niby* pupularanych? :V

Napisał(a): Ciasteczkowa11

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

20 posts in this topic
JulieGirlPatty
Gracz

width=

19 posts 1 threads Dołączył: Feb 2016
09.03.2016, 18:12 -
(09.03.2016, 18:00)Teskor napisał(a):
(09.03.2016, 16:15)Ciasteczkowa11 napisał(a): P.S nie mam zamiaru nikogo obrazić
Fajne osoby z którymi da sie pogadać normalnie...:Stee Smile, Foxja Big Grin,Kimberly, Piteerek Big Grin,Więncej nie mam znajomych ;( ale moge doliczyć Karolina2013 i Gemma tez spoko XD     Tee niby POPULAR, XDZuzaXD,TeskorToJaXDD,eNarka,Marticzek pozdro Wink

P.S prosze mnie nie chejtować wyraźiłam moje zdanie ;-;

I'm new no life :3 ~Sylwia pozdro z podłogi xD
kurde to nie boli daj reputacje okejke! Heart

Ekhem.Przepraszam cię bardzo,ale jak można się wypowiadać na temat osób z którymi ani nie gadałaś,anie nawet nie pisałaś? ;-;
I zanim zaczniesz pisać,że jesteśmy niby "Popular" to proponuje ci żebyś najpierw się dowiedziała kto to jest osoba popularna. My nie jesteśmy popularne. Mamy po prostu dobry kontakt ze sobą nawzajem. A jeśli tobie coś nie pasuje to możesz to do nas napisać a nie tworzyć osobny post bo to nie jest blog -,- Nikt ci nie zakazuje wyrażać swojego zdania,ale to już nie jest wyrażanie go,tylko hejtowanie ;_; Uwierz, że ja też mogłabym napisać coś takiego o tobie,ale cie nie znam,więc się nie wypowiadam. Z resztą ja jak mam problem do kogoś to do niego pisze a nie przez forum .-.

Ekhem.Przepraszam cię bardzo,ale jak można się wypowiadać na temat osób z którymi ani nie gadałaś,anie nawet nie pisałaś? ;-;
I zanim zaczniesz pisać,że jesteśmy niby "Popular" to proponuje ci żebyś najpierw się dowiedziała kto to jest osoba popularna. My nie jesteśmy popularne. Mamy po prostu dobry kontakt ze sobą nawzajem. A jeśli tobie coś nie pasuje to możesz to do nas napisać a nie tworzyć osobny post bo to nie jest blog -,- Nikt ci nie zakazuje wyrażać swojego zdania,ale to już nie jest wyrażanie go,tylko hejtowanie ;_; Uwierz, że ja też mogłabym napisać coś takiego o tobie,ale cie nie znam,więc się nie wypowiadam. Z resztą ja jak mam problem do kogoś to do niego pisze a nie przez forum .-.

Teskor ma rację ;v. Nic dodać nic ująć ;V

Wiadomości w tym wątku
RE: CO ządze o takich *niby* pupularanych? :V - przez Stee32016 - 09.03.2016, 17:22
RE: CO ządze o takich *niby* pupularanych? :V - przez pitereek - 09.03.2016, 17:58
RE: CO ządze o takich *niby* pupularanych? :V - przez JulieGirlPatty - 09.03.2016, 18:12
RE: CO ządze o takich *niby* pupularanych? :V - przez Stee32016 - 18.03.2016, 19:59

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości