14.03.2017, 00:51 -
(14.03.2017, 00:44)MrEdinekk napisał(a): Nie wiem czy chodziłeś kiedykolwiek Booker do podstawówki, ale tam uczyli różnych znaczeń słów itd. Może nigdy testu nie pisałeś, gdzie jeden z punktów brzmiał: Czy to i to.... Uzasadnij swoją wypowiedź. Jeżeli dla Ciebie nie ma sensu słowo : UZASADNIENIE swojej wypowiedzi, nigdy chyba nie prowadziłeś z kimś żadnej konwersacji czy dyskusji. Idź w pokoju i nie grzesz więcej.
Pisałem ten post, by pokazać brak uwagi administracji i wulgaryzmy haukola. UZASADNIENIE było oczywiste.
(14.03.2017, 00:51)DrBooker napisał(a):(14.03.2017, 00:44)MrEdinekk napisał(a): Nie wiem czy chodziłeś kiedykolwiek Booker do podstawówki, ale tam uczyli różnych znaczeń słów itd. Może nigdy testu nie pisałeś, gdzie jeden z punktów brzmiał: Czy to i to.... Uzasadnij swoją wypowiedź. Jeżeli dla Ciebie nie ma sensu słowo : UZASADNIENIE swojej wypowiedzi, nigdy chyba nie prowadziłeś z kimś żadnej konwersacji czy dyskusji. Idź w pokoju i nie grzesz więcej.
Pisałem ten post, by pokazać brak uwagi administracji i wulgaryzmy haukola. UZASADNIENIE było oczywiste.
UZASADNIENIE «zbiór argumentów, motywów, dowodów itp. uzasadniających czyjeś działanie»
Zbiór dowodów - screen'y. Uzasadniam tam swoje działanie.