13.03.2017, 15:33 -
Miszczupowraca zacznijmy od tego, że taka ilość kont jakie ty zakładasz to już jest przegięcie, założyłeś "własny" serwer i chamsko go reklamowałeś z kolegami na królestwach. Bana za reklamę dostaliście wszyscy lecz ty i twoje zmienne IP niestety nie pozwalają na idealne zbanowanie ciebie. Bana na 10h dostałeś tylko dlatego, że na niego zasłużyłeś. Twoje zachowanie na czacie pozostawia wiele do życzenia, bluzgać i klnąć możesz na podwórku a nie na serwerze minecraft, byłeś wielokrotnie upominany lecz na to nie reagowałeś. Co do oskarżeń o nierówne traktowanie: nie masz podstaw do takich oskarżeń, nie mamy obowiązku tłumaczyć się tobie z tego co robimy i nie ważne w jakiej gildii jest ktoś, dostaje odpowiednią karę. Kolejne oskarżenie bezpodstawne: kamcio8 gra na koncie michasty, nie myślisz chyba, że gra na koncie moderatora byłaby w porządku, tyle na temat. Kolejny temat: mute na 10h, ostrzegałam ciebie i innych, żeby nie korzystać z tego warpa ponieważ czekamy na jego naprawę i zabija graczy, pomimo tego perfidnie namawiałeś graczy do tepania tam a sam czekałeś na dole na itemki.
ChatMod królestw
Wydaje mi się, że zanim rzuci się oskarżenie na kogoś warto byłoby sprawdzić każdą stronę, to, że widzimy swoje kary nie upoważnia nikogo z nas do oskarżania o złe karanie graczy. Kary nadawane są odpowiednio do nagannych zachowań graczy i nie wydaje mi się, że są one niesprawiedliwe. Jeżeli uważasz, że źle nadajemy kary to może pobądź na królestwach i popatrz jakie są powody ich dawania. Co do konkretnej osoby, do której postu się wypowiadasz to nie znając całej sytuacji powstrzymałabym się od tak ostrych słów.
Pozdrawiam ChatMod Królestw
ChatMod królestw
(12.03.2017, 18:16)Kanekiiii napisał(a): Jako młodszy moderator SkyBlock widzę co tam się dzieje bo mam dostęp... jestem za karą dla tych administratorów bo te muty i powody to przesada
Wydaje mi się, że zanim rzuci się oskarżenie na kogoś warto byłoby sprawdzić każdą stronę, to, że widzimy swoje kary nie upoważnia nikogo z nas do oskarżania o złe karanie graczy. Kary nadawane są odpowiednio do nagannych zachowań graczy i nie wydaje mi się, że są one niesprawiedliwe. Jeżeli uważasz, że źle nadajemy kary to może pobądź na królestwach i popatrz jakie są powody ich dawania. Co do konkretnej osoby, do której postu się wypowiadasz to nie znając całej sytuacji powstrzymałabym się od tak ostrych słów.
Pozdrawiam ChatMod Królestw
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2017, 15:41 przez test10.