19.02.2017, 16:56 -
(18.02.2017, 16:51)Iraeth napisał(a):1. Imię:Piotrek.2. Wiek:14 lat.3. Nick w grze:Iraeth.4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:Gram od 3 miesięcy.5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:Mogę poświęcić 5/6 godzin.6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy?:Posiadam wszystkie.7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:Przydatne komendy: /mute <nick> <powód> - mutuje gracza na zawsze, /tempmute <nick> <powód> mutuje gracza czasowo, /kick <nick> <powód> wyrzuca gracza, /ban <nick> <powód> - banuje gracza, /tempban <nick> <powód> banuje gracza czasowo, /seen <nick> sprawdza gracza ip i czy jest online.8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Ponieważ mogę się przydać jako młodszy mod ponieważ znam parę komend. jestem ogarnięty, kulturalny, rzadko popełniam błędy interpunkcyjne i lubię pomagać.9. Coś o sobie:Interesuje się piłką nożną i grami wideo mieszkam Głogowie (dolnośląskie), mam kota i dwóch starszych braci nie jestem jak większość "gimbusów" jak mówią: jesteś inny niż te "gimby"10. Czy masz sprawny mikrofon?:Mam sprawny mikrofon.11. Jaki minecraft posiadasz?:Posiadam Minecraft non-premium12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft ?:Nie, nie miałem.13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? jak tak to jaki tryb, ile razy?: