[ZAMKNIĘTE]  Moje zalety/wady serwera minecraft

Napisał(a): ToXtosieX

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

7 posts in this topic
SK Nixanix
Niezarejestrowany

07.02.2017, 11:25 -
Witam,
Przeczytałem cały post i powiem że jedynie co nowego tutaj widzę to modyfikacje z laptopami i fakt ze administracja karze bez dowodów , jak ktoś zgłasza kogoś na ac to albo pytam się o konkrety albo tepam się i obserwuje gracza ( za innych adminów nie odpowiadam i nie jestem ich opiekunką by pilnować jak dbają o serwer) , a wracając do modyfikacji z laptopami to ty no sorry ale jeszcze nigdy na serwie tego nie spotkałem (chyba ze ta modyfikacja powstawała w ostatnim roku to okey bo miałem przerwę 2letnią).
A Co do rangi pod budowniczy to jestem na nie bo budową parkourów itp zajmują się Budy a od eventów jest administracja (mam w planie jeden ciekawy event ale bez WE nic nie mogę tak więc , a rozdawanie itemów to jest nie dość ze daremny event to durny bo gracz nie ma okazji się wykazać tylko jego szczęście ewentualnie fly).
Jeśli chodzi o bezpieczna wymianę to jest to daremny pomysł (są 3 metody aby zapobiec zostania okradzionym , Pierwszy to robić screeny z propozycja wymiany zatwierdzeniem i wymianą w przeciwnym razie forum i skarga , drugi zawołanie jakiegoś admina oczywiście za zgodą obydwóch stron , trzeci nie wymieniać się tylko ruszyć się i zdobyć te itemy samemu)

Co Do Reszty Pomysłów to już je uwzględniłem 2x , Teraz pozwolę sobie wrzucić linki do tych postów(ten pierwszy nie bierz w 100% do siebie bo byłem świeżym graczem , teraz dotarło do mnie ze się myliłem w pochwałach) :
-http://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/...5%BA-Ocena
-http://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/...%82%C3%B3w

Pozdrawiam,
Sk Nixanix.

Wiadomości w tym wątku
Moje zalety/wady serwera minecraft - przez ToXtosieX - 06.02.2017, 23:31
RE: Moje zalety/wady serwera minecraft - przez SzczureK - 06.02.2017, 23:38
RE: Moje zalety/wady serwera minecraft - przez SK Nixanix - 07.02.2017, 11:25
RE: Moje zalety/wady serwera minecraft - przez WeronisiaQ - 08.02.2017, 13:03

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości