23.01.2017, 16:41 -
1.Imię:Sebastian
2.Wiek:16 lat
3.Nick w grze: DrChorwi
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Tydzień
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: w dni szkolne 2-3h, w wolne 6-8h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Wszystkie
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
[b]/kick <nick> <powód> - Służy do Wyrzucania graczy z serwera minecraft
[/b]
/fly - Dzięki tej komendzie możemy latać.
/tp <nick> - Teleportuje Cię do gracza
/tphere <nick> - Teleportuje gracza do siebie
/tp <nick kogo> <nick do kogo> - Teleportuję gracza do gracza.
/mute <nick> <powód> - Daje na zawsze Mute, ) brak możliwości pisania na czacie) aktualnie nie używamy
/tempmute <nick> <czas> <powód> - Daje mute na czas (brak możliwości pisania na czacie) aktualnie nie używamy
[b]/tempban <nick> <czas> <powód> - Daje czasowego bana. [/b]
[b]Są to najbardziej potrzebne jako młodszy moderator ,lecz znam więcej[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Szybko się uczę komend ,jak i przestrzegam zasad i regulaminu. Nie jestem przekupny ,a moje kary będą zawsze sprawiedliwe
9.Coś o sobie:Jestem osobą aktywną fizycznie. Chodzę na siłownie jak i boks. W domu w wolnych chwilach oglądam anime jak i uczę się programowania HTML jak i stylistyki CSS
10.Czy masz sprawny mikrofon ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? : Posiadam minecraft by_zyczu
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Byłem ze 2 razy w czasie wakacyjnym. Byłem Moderatorem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? :
Nie byłem
2.Wiek:16 lat
3.Nick w grze: DrChorwi
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Tydzień
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: w dni szkolne 2-3h, w wolne 6-8h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Wszystkie
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
[b]/kick <nick> <powód> - Służy do Wyrzucania graczy z serwera minecraft
[/b]
/fly - Dzięki tej komendzie możemy latać.
/tp <nick> - Teleportuje Cię do gracza
/tphere <nick> - Teleportuje gracza do siebie
/tp <nick kogo> <nick do kogo> - Teleportuję gracza do gracza.
/mute <nick> <powód> - Daje na zawsze Mute, ) brak możliwości pisania na czacie) aktualnie nie używamy
/tempmute <nick> <czas> <powód> - Daje mute na czas (brak możliwości pisania na czacie) aktualnie nie używamy
[b]/tempban <nick> <czas> <powód> - Daje czasowego bana. [/b]
[b]Są to najbardziej potrzebne jako młodszy moderator ,lecz znam więcej[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Szybko się uczę komend ,jak i przestrzegam zasad i regulaminu. Nie jestem przekupny ,a moje kary będą zawsze sprawiedliwe
9.Coś o sobie:Jestem osobą aktywną fizycznie. Chodzę na siłownie jak i boks. W domu w wolnych chwilach oglądam anime jak i uczę się programowania HTML jak i stylistyki CSS
10.Czy masz sprawny mikrofon ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? : Posiadam minecraft by_zyczu
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Byłem ze 2 razy w czasie wakacyjnym. Byłem Moderatorem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? :
Nie byłem
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.01.2017, 16:46 przez DrChorwi.