02.10.2016, 03:30 -
1. Imię: kacper
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: ponczek12345
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:Od 1 roku
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 5-6 godzin
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Jakie znasz komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
- /tempmute <nick> <czas> <powód> - Wycisza gracza
- /tempban <nick> <czas> <powód> - Banuje gracza
- /kick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera minecraft
- /fly - Komenda do latania
- /tp - Teleport do gracza
- /cc - Czyści czat
- /cc on/off - Wyłancza/włancza czat
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
- Jestem człowiekiem, który zawsze dba o porządek jak i w pokoju tak i na serverach, staram się dać temu serwerowi dobry klimat do gry na serwerze minecraft, dbam o przestrzeganie regulaminu i bende się starał żeby inni starali się go przestrzegac jestem pomocnym organizować porządnie eventy, robić ogólne porządki na serwerze minecraft. Wszelkie problemy od razu konsultuję na Skype lub TeamSpeak oraz z administratorem Jestem człowiekiem, z którym zawsze każdy się dogada.
11. Dodatkowe informacje o sobie:
- siemka jestem Kacper . Jestem bardzo Kreatywny,i pomysłowy. Interesuje się mechanika oraz wyscigami. Pochodzę z przeciszowa (Woj. Małopolskie ). Na dni wakacyjne zajmuję się sportem oraz spędzaniem czasu z dziewczyną super laska. Wieczorami lubię spędzać czas z moją dziewczyną w nauce lub czymś innym . Chodzę raz na tydzień do kina ze znajomymi. Uwielbiam w-f oraz piłkę nożną. Słucham rapu, electro, hardstyle, a także vixa. Moimi ulubionymi grami to: GTA 5 i 4 Minecraft oraz far cry 3 i 4 moimi ulubionymi YouTuberami są overr vesaczi hogaty flothar i vertez myślę że moje podanie jest ciekawe i ze znam wszystkie komendy KidModa pozdrawiam
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: ponczek12345
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:Od 1 roku
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 5-6 godzin
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Jakie znasz komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
- /tempmute <nick> <czas> <powód> - Wycisza gracza
- /tempban <nick> <czas> <powód> - Banuje gracza
- /kick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera minecraft
- /fly - Komenda do latania
- /tp - Teleport do gracza
- /cc - Czyści czat
- /cc on/off - Wyłancza/włancza czat
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
- Jestem człowiekiem, który zawsze dba o porządek jak i w pokoju tak i na serverach, staram się dać temu serwerowi dobry klimat do gry na serwerze minecraft, dbam o przestrzeganie regulaminu i bende się starał żeby inni starali się go przestrzegac jestem pomocnym organizować porządnie eventy, robić ogólne porządki na serwerze minecraft. Wszelkie problemy od razu konsultuję na Skype lub TeamSpeak oraz z administratorem Jestem człowiekiem, z którym zawsze każdy się dogada.
11. Dodatkowe informacje o sobie:
- siemka jestem Kacper . Jestem bardzo Kreatywny,i pomysłowy. Interesuje się mechanika oraz wyscigami. Pochodzę z przeciszowa (Woj. Małopolskie ). Na dni wakacyjne zajmuję się sportem oraz spędzaniem czasu z dziewczyną super laska. Wieczorami lubię spędzać czas z moją dziewczyną w nauce lub czymś innym . Chodzę raz na tydzień do kina ze znajomymi. Uwielbiam w-f oraz piłkę nożną. Słucham rapu, electro, hardstyle, a także vixa. Moimi ulubionymi grami to: GTA 5 i 4 Minecraft oraz far cry 3 i 4 moimi ulubionymi YouTuberami są overr vesaczi hogaty flothar i vertez myślę że moje podanie jest ciekawe i ze znam wszystkie komendy KidModa pozdrawiam