16.08.2016, 21:26 -
1. Imię:Magda
2. Wiek:14
3. Nick w grze: Golden_girl321
4. Status konta [Premium/Non-Premium]:Non premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2 lata
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: cały dzień
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:/kick <nick> <powód>- Wyrzuca gracza
/mute <nick>-Ucisza gracza
/unmute <nick>-Wyłącza Uciszenie gracza.
/ban <nick> <powód>-Banuje gracza
/Unban <nick>-Odbanowuje gracza
/tempban,
/ban,
/banip,
/jail,
/seen,
/fly,
/kick,
/socialspy,
/day,
/nigth,
/sun,
/rain, /storm1
/chatoff-Wyłącza chat
/chaton-Włącza chat
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem bardzo otwartą osobą lubię pomagać innym.Gram na tym serwerze minecraft dosyć długo.Jestem miła i sumienna uzależniona od lecrafta.Pilnuje regulaminu lecrafta marzę by zostać kid`modem od czsu mojich początków na serwerze minecraft Lecraft.pl
11.Dodatkowe informacje o sobie:Jestem 14 latkom tak jak napisałam.Interesuje się Językiem Angielskim troszkę Rosyjskim.Kocham sport
najbardziej skok wzwyż zajęłam 11 miejsce w Polsce z wynikiem 1,25.Chodzę do szkoły sportowej przynoszę same 6 i co roku czerwony pasek.Umiem budować.
Pozdrawiam Magda.
2. Wiek:14
3. Nick w grze: Golden_girl321
4. Status konta [Premium/Non-Premium]:Non premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2 lata
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: cały dzień
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:/kick <nick> <powód>- Wyrzuca gracza
/mute <nick>-Ucisza gracza
/unmute <nick>-Wyłącza Uciszenie gracza.
/ban <nick> <powód>-Banuje gracza
/Unban <nick>-Odbanowuje gracza
/tempban,
/ban,
/banip,
/jail,
/seen,
/fly,
/kick,
/socialspy,
/day,
/nigth,
/sun,
/rain, /storm1
/chatoff-Wyłącza chat
/chaton-Włącza chat
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem bardzo otwartą osobą lubię pomagać innym.Gram na tym serwerze minecraft dosyć długo.Jestem miła i sumienna uzależniona od lecrafta.Pilnuje regulaminu lecrafta marzę by zostać kid`modem od czsu mojich początków na serwerze minecraft Lecraft.pl
11.Dodatkowe informacje o sobie:Jestem 14 latkom tak jak napisałam.Interesuje się Językiem Angielskim troszkę Rosyjskim.Kocham sport
najbardziej skok wzwyż zajęłam 11 miejsce w Polsce z wynikiem 1,25.Chodzę do szkoły sportowej przynoszę same 6 i co roku czerwony pasek.Umiem budować.
Pozdrawiam Magda.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2016, 08:54 przez Golden_girl321.