05.06.2016, 17:20 -
Cześć!
Mam na imię Wojtek.
14 lat ukończę 6 września tego roku,jednak myślę,że nie będę za młody jak na waszą ekipe.
14 lat ukończę 6 września tego roku,jednak myślę,że nie będę za młody jak na waszą ekipe.
Mój nick w grze to: Delgo24.
Posiadam konto premium.
na serwerze minecraft Lecraft gram od dosyć dawna (zacząłem ponad rok temu) jednak miałem długą przerwę i dopiero teraz powróciłem do gry.
Dziennie na serwer mogę poświęcić 4/5h.
Posiadam sprawny mikrofon oraz Skype/Ts3.
Komendy przydatne w roli KidModeratora:
-day
-night
-time
-tp
-mute
-kick
-god
-jail
Dlaczego ja?
Chciałbym być KidModem,ponieważ nie lubię cheaterów oraz chciałbym przyczynić się do tego aby chat w grze był czystszy i bez przekleństw oraz obraz.Jestem w miarę ogarnięty jak na mój wiek oraz znam ortografię i zachowuję kulturę.Dbałbym o to aby na serwerze minecraft panowała miła atmosfera oraz aby gracze przestrzegali regulaminu.Powinieniem być to ja ze względu też na to,że lubię pomagać graczom.
Uczęszczam do 1 klasy gimnazjum.Jeżeli chodzi o naukę to nie idzie mi źle .Lubię grać w piłkę nożną,piłkę ręczną oraz siatkówkę.Interesuje sie grami jak i komputerami.Gram w Minecraft'a,ale nie tylko.Lubię grać również w Don't Starve Together oraz Cs 1.6.Interesuje sie sportem jak i E-sportem.Kibicuje głównie polskiej drużynie Virtus.Pro.
Mam nadzieję,że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.