28.06.2020, 20:16 -
1. Imię: Oskar
2. Wiek: 15
3. Nick w grze: betoniarka1
4. Czas od kiedy gram: 12.02.2020
5. Czas który mogę poświęcić: 3-8 godzin na dzień
6. Posiadam: Discord
7. Przydatne komendy:
9. Aktualnie kończę I klasę technikum (zawód: Technik grafiki komputerowej i poligrafii cyfrowej).W Minecraft gram od wielu lat, ale lubię pograć też w inne gry. Nie mam zbyt wielu zainteresowań, ogółem nie jest jakimś super interesującym człowiekiem i rzadko wychodzę z domu co skutkuje tym, że bardzo często jestem dostępny.
10. Tak
11. Posiadam konto Minecraft non-premium
12. Nie miałem możliwości być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft.
13. Nie byłem członkiem administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft.pl
2. Wiek: 15
3. Nick w grze: betoniarka1
4. Czas od kiedy gram: 12.02.2020
5. Czas który mogę poświęcić: 3-8 godzin na dzień
6. Posiadam: Discord
7. Przydatne komendy:
- /kick (nick gracza) (powód) - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
- /warn (nick gracza) (powód) - ostrzeżenie dla gracza
- /mute (nick gracza) (powód) - wycisza gracza na czacie
- /tempmute (nick gracza) (jednostka czasu) (powód) - czasowo wycisza gracza na czacie
- /c on - włącz czat
- /c off - wyłącz czat
- /sprawdź (nick gracza) - przenosi gracza do pomieszczenia, w którym jest sprawdzany
- /czysty (nick gracza) - przenosi gracza z pomieszczenia z punktu wyżej z powrotem na spawn
9. Aktualnie kończę I klasę technikum (zawód: Technik grafiki komputerowej i poligrafii cyfrowej).W Minecraft gram od wielu lat, ale lubię pograć też w inne gry. Nie mam zbyt wielu zainteresowań, ogółem nie jest jakimś super interesującym człowiekiem i rzadko wychodzę z domu co skutkuje tym, że bardzo często jestem dostępny.
10. Tak
11. Posiadam konto Minecraft non-premium
12. Nie miałem możliwości być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft.
13. Nie byłem członkiem administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft.pl