25.05.2020, 23:46 -
WYMAGANIA :
Minimalny wiek 14 lat.
Czas gry na trybie: MINIMUM MIESIĄC
Konieczność posiadana: Facebook, Discord, Teamviewer/Anydesk
Znajomość komend.
1.Imię: Damian
2.Wiek: 14
3.Nick w grze: FaXTeReK
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft: Na lecrafcie grałem 4-5 lat pod różnymi nickami
Niedawno Wróciłem po dłuższej przerwie
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: od 4 do 10 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?: Posiadam wszystkie programy podane wyżej
7.Komendy przydatne w roli [b] ChatMod:[/b]
Komendy Chatu:
/cc - czyszczenie chatu
/c off - wyłączanie chatu
/c on = włączanie chatu
Inne komendy:
/warn (nick) - Ostrzega gracza
/kick (nick) (powód) - wyrzuca gracza z servera
/tempmute (nick) (czas) - Wyciszenie gracza na określony czas
/sprawdz (nick) - komenda służy do sprawdzenia gracza pod kątem niedozwolonych programów
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Uważam że jestem osoba sympatyczna i przyjazna. Jestem otwarty na nowe kontakty. Znam już parę osób z administracji i mam z nimi dobry kontakt. Myślę że [b]odnajdę się w roli ChatMod[/b]
9. Jak wyżej wspomniałem jestem Damian mam 14 lat chodzę do 8 klasy i przygotowuje się do egzaminu ósmoklasisty
Moim hobby są pc a dokładniej podzespoły komputerowe. Emocje towarzyszące przy włączaniu mojego 1 pc były nie do opisania ,trud i prace które włożyłem w budowę mojego 1 komputera był warte wysiłku.
10.Czy masz sprawny mikrofon?: Tak
11. Jaki minecraft posiadasz: Obecnie mam NonPremium ale w najbliższym czasie planuje kupić tzw Premke
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?: tak miałem taką przyjemność
13.Czy byleś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft?: Jestem Obecnie Helperem MHC
Minimalny wiek 14 lat.
Czas gry na trybie: MINIMUM MIESIĄC
Konieczność posiadana: Facebook, Discord, Teamviewer/Anydesk
Znajomość komend.
1.Imię: Damian
2.Wiek: 14
3.Nick w grze: FaXTeReK
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft: Na lecrafcie grałem 4-5 lat pod różnymi nickami
Niedawno Wróciłem po dłuższej przerwie
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: od 4 do 10 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?: Posiadam wszystkie programy podane wyżej
7.Komendy przydatne w roli [b] ChatMod:[/b]
Komendy Chatu:
/cc - czyszczenie chatu
/c off - wyłączanie chatu
/c on = włączanie chatu
Inne komendy:
/warn (nick) - Ostrzega gracza
/kick (nick) (powód) - wyrzuca gracza z servera
/tempmute (nick) (czas) - Wyciszenie gracza na określony czas
/sprawdz (nick) - komenda służy do sprawdzenia gracza pod kątem niedozwolonych programów
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Uważam że jestem osoba sympatyczna i przyjazna. Jestem otwarty na nowe kontakty. Znam już parę osób z administracji i mam z nimi dobry kontakt. Myślę że [b]odnajdę się w roli ChatMod[/b]
9. Jak wyżej wspomniałem jestem Damian mam 14 lat chodzę do 8 klasy i przygotowuje się do egzaminu ósmoklasisty
Moim hobby są pc a dokładniej podzespoły komputerowe. Emocje towarzyszące przy włączaniu mojego 1 pc były nie do opisania ,trud i prace które włożyłem w budowę mojego 1 komputera był warte wysiłku.
10.Czy masz sprawny mikrofon?: Tak
11. Jaki minecraft posiadasz: Obecnie mam NonPremium ale w najbliższym czasie planuje kupić tzw Premke
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?: tak miałem taką przyjemność
13.Czy byleś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft?: Jestem Obecnie Helperem MHC