19.05.2020, 21:52 -
1.Imię: Magdalena
2.Wiek: 13
3.Nick w grze: madzi4
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft: 9 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: około 7 godzin, czasem więcej, czasem mniej
6.Czy posiadasz wyżej wymienione programy? Jakie?: Posiadam Discord, Skype, Anydesk, niestety nie mam fb, mam messenger
7.Komendy przydatne w roli ChatMod:
/tempmute <nick> <czas> <powód> Wycisza gracza na określony czas
/warn <nick> <powód> Ostrzega gracza
/kick <nick> <powód> Wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/sprawdź <nick> Teleportuje gracza do sprawdzarki
/czysty <nick> Teleportuje gracza na spawn
/cc Czyści czat
/c off wyłącza czat
/c on włącza czats
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Dużo czasu siedze na mg szczególnie na has upominam graczy, na stanowisku ChatModa nie byłoby problemu gdy, nie ma nikogo z adm. że czat jest zaśmiecony i jest bałagan. Jestem osobą pomocna, miłą, aktywną na czacie i nie wdaje się w kłótnie. Pomagam każdemu i uważnie obserwuje czat, a problemy i bugi zglaszam.
9.Coś o sobie:
Mam na imię Magdalena jak już wyżej pisałam mam 13 lat. Mieszkam w województwie Małopolskim. Ze szkolnych przedmiotów lubie biologie i w-f. Tak ogólnie lubie sport, jestem w klubie w którym biegam na orientacje. Nie lubię z kimś rozmawiać przez telefon, zdecydowanie bardziej wole pisać. Troszczę się o dobro innych i nie daje się wyprowadzić z równowagi. Bardzo lubię podróżować nieważne czy to za granice czy w okolicach mojej miejscowości.
10.Czy posiadasz sprawny mikrofon (TAK/NIE)?: Posiadam sprawnny mikrofon
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM/NONPREMIUM)?: Nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft (NIE PODAWAJ IP): Nie, nie miałam
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jeśli tak jaki tryb, ile razy?: Nie, nie byłam
-Dziękuje za uwagę i za przeczytanie. <3