11.05.2020, 11:41 -
1. Nick oskarżającego : _ItzAshu
--------------------------------------------------------------------------------
2. Nick oskarżonego : RudyTheNoName
--------------------------------------------------------------------------------
3. Data + Godzina : 11.05.20 12:25
4. Powód : Działanie bez kolejności wykonywania dzialan
5. Uzasadnienie : RudyTheNoName dał mi warna z powodem pisz w jednej wiado,
owszem słuszny, leeecz nie cale 10 minut później dal mi kolejnego
warna z tym samym powodem. Z tego co mi wiadomo, z tego co się nauczyłam bedac w administracjito kolejność wygląda tak: Warn - kick - mute. A ja dostałam Warn - Warn (No i tutaj bana od konsoli XD). Zamiast drugiego warna to chyba kick powinien być c'nie?
owszem słuszny, leeecz nie cale 10 minut później dal mi kolejnego
warna z tym samym powodem. Z tego co mi wiadomo, z tego co się nauczyłam bedac w administracjito kolejność wygląda tak: Warn - kick - mute. A ja dostałam Warn - Warn (No i tutaj bana od konsoli XD). Zamiast drugiego warna to chyba kick powinien być c'nie?
6. Dowód (Obowiązkowo SS) :
|
|
V