[ZAMKNIĘTE]  ILoveMemess

Napisał(a): Huksiolek

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

17 posts in this topic
40fps50kg0iq
Gadający

width=

0
45 posts 1 threads Dołączył: Mar 2020
30.03.2020, 22:16 -
Widzę, że tutaj się dyskusja robi, więc postanawiam się wypowiedzieć. Kopanie na afku zostało wyjaśnione, ale do tej pory zdarza mi się zauważyć, że ludzie spamią, floodują, piszą capslockiem i nie reagujesz na to. Specjalnie czasem poczekam te 5 minut, aby sprawdzić czy W OGÓLE zareagujesz, ale takowej reakcji nie ma. Dostaje także już zgłoszenia na PW od graczy, że ktoś flooduje i że mam wejść na serwer bo TY nie reagujesz na NIC. Jest ustalone, że możesz kopać na afku pod warunkiem, gdy siedzisz przed komputerem, czy tak ciężko zastopować bota i w 5 sekund wlepić komuś warna, albo mute? Ja czasem zajmuję się czymś innym jak pomaganie szczególnemu graczowi np. w sprawie jego uzasadnienia albo odwołania, więc nie zawsze będę mutować, więc potrzebuję pomocy innych @, a czasami mam wrażenie, że totalnie olewasz, albo udajesz, że nie widzisz chatu. Wystarczy nagrać sobie bota zapisać plik i go odtwarzać, a w między czasie stopować bota i reagować na chat, jeżeli masz zamiar nadal był w administracji. I nie przyjmuję wymówek w stylu "ty jesteś chatmod'em, więc to twój obowiązek", ty jesteś HELPEREM ( z ang. pomocnikiem), który TAKŻE ma za zadanie pilnować chatu, odpowiadać na pytania osób nowych oraz OBOWIĄZKOWO sprawdzać graczy. Wiele razy było ci powtarzane, że nie masz tej rangi na pokaz.
obraz
Normi
Były Chatmod Cv

width=

Zbanowany

621 posts 12 threads Dołączył: Apr 2018
30.03.2020, 22:31 -
(30.03.2020, 22:16)40fps50kg0iq napisał(a): Widzę, że tutaj się dyskusja robi, więc postanawiam się wypowiedzieć. Kopanie na afku zostało wyjaśnione, ale do tej pory zdarza mi się zauważyć, że ludzie spamią, floodują, piszą capslockiem i nie reagujesz na to. Specjalnie czasem poczekam te 5 minut, aby sprawdzić czy  W OGÓLE zareagujesz, ale takowej reakcji nie ma. Dostaje także już zgłoszenia na PW od graczy, że ktoś flooduje i że mam wejść na serwer bo TY nie reagujesz na NIC. Jest ustalone, że możesz kopać na afku pod warunkiem, gdy siedzisz przed komputerem, czy tak ciężko zastopować bota i w 5 sekund wlepić komuś warna, albo mute? Ja czasem zajmuję się czymś innym jak pomaganie szczególnemu graczowi np. w sprawie jego uzasadnienia albo odwołania, więc nie zawsze będę mutować, więc potrzebuję pomocy innych @, a czasami mam wrażenie, że totalnie olewasz, albo udajesz, że nie widzisz chatu.  Wystarczy nagrać sobie bota zapisać plik i go odtwarzać, a w między czasie stopować bota i reagować na chat, jeżeli masz zamiar nadal był w administracji. I nie przyjmuję wymówek w stylu "ty jesteś chatmod'em, więc to twój obowiązek", ty jesteś HELPEREM ( z ang. pomocnikiem), który TAKŻE ma za zadanie pilnować chatu, odpowiadać na pytania osób nowych oraz OBOWIĄZKOWO sprawdzać graczy. Wiele razy było ci powtarzane, że nie masz tej rangi na pokaz.

Polac jej, mówi szczerosc.
Huksiolek
Mało rozmowny

width=

0
22 posts 5 threads Dołączył: Jun 2018
30.03.2020, 22:31 -
I znalazlem jeszcze jednego ssa https://imgur.com/a/kcI6gYK
YoungCossack
Zbanowany

width=

Zbanowany

794 posts 21 threads Dołączył: May 2019
30.03.2020, 23:10 -
Za ukaraniem (upomnieniem).
Huksiolek
Mało rozmowny

width=

0
30.03.2020, 23:12 -
Ty nie grasz na gildiach a sie tu wypowiadasz jakie upomnienie wiesz ile razy on byl upominany ?
Maatev_
WOW!

width=

33
639 posts 18 threads Dołączył: Dec 2019
31.03.2020, 00:28 -
Człowiek uczy się na błędach, nigdy nie będzie idealny, ma prawo czegoś nie wiedzieć i się mylić
Przeciw ukaraniu
Huksiolek
Mało rozmowny

width=

0
31.03.2020, 00:51 -
Tak ma prawo ale nie caly czas podczas gdy mial chatmoda sprawdzal jak potuczony teraz gdy ma helpera sprawdza mniej niz gdy byl chatmodem i sie mniej udziela na chacie no szanujmy sie ty nie grasz na gildiach nie widzisz tego ja jestem dzien w dzien na gildiach po 10h i widze jak wchodza i jak sie na chacie udzielaja a ten dodatkowo ci powie ze on nie moze bo kopie na afku masz jeszcze dodanego ss w kolejnej wiadomosci to jak to jest bo jakos nie widzr by sie nauczyl
xR4Z3R
Niezarejestrowany

31.03.2020, 06:33 -
Wyjaśnione

obraz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości