01.03.2020, 13:45 -
1.Imię :Ksawery
2.Wiek :11lat
3.Nick w grze : Ksawery1351
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :3 lub 2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Moge Poswiecic Na Serwer 2 godziny jak nie starcza piscie ile moze postaram sie
6 .Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? iscord,Facebook,AnyDesk(Nwm Czy Był)
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/cc (Czysci Chat)
/tempmute (nick) (czas) (powód)
/kick (nick) (powód)
/v
/tp
[b]/pomoc[/b]
[b]/chat off[/b]
[b]/chat on[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Ponieważ Uważam Że Będę Dobrym Administatorem Oraz
Moje Marzenie Wtedy Się Spełni Jestem Miły Oraz Pomocny
Będe Dużo Się Udzielał Mam Nadzieje Ze Gracze Będą Mi Ufać
9.Coś o sobie : Mam Na Imie Ksawery I Moim Marzeniem Jest Zostać Chociasz ChatModem Jak Się Nie Uda Trudno Bardzo Lubie Siatkówke (U nas W Szkole Nazywa Sie To Rzucanka Lubie Jeść Lody O Smaku Gumy Balonowej
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Średni
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Miałem Chat Modem Na serwerze minecraft
MegaDrop
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Jeszcze Nie Byłem Ale Możę Będę
2.Wiek :11lat
3.Nick w grze : Ksawery1351
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :3 lub 2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Moge Poswiecic Na Serwer 2 godziny jak nie starcza piscie ile moze postaram sie
6 .Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? iscord,Facebook,AnyDesk(Nwm Czy Był)
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/cc (Czysci Chat)
/tempmute (nick) (czas) (powód)
/kick (nick) (powód)
/v
/tp
[b]/pomoc[/b]
[b]/chat off[/b]
[b]/chat on[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Ponieważ Uważam Że Będę Dobrym Administatorem Oraz
Moje Marzenie Wtedy Się Spełni Jestem Miły Oraz Pomocny
Będe Dużo Się Udzielał Mam Nadzieje Ze Gracze Będą Mi Ufać
9.Coś o sobie : Mam Na Imie Ksawery I Moim Marzeniem Jest Zostać Chociasz ChatModem Jak Się Nie Uda Trudno Bardzo Lubie Siatkówke (U nas W Szkole Nazywa Sie To Rzucanka Lubie Jeść Lody O Smaku Gumy Balonowej
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Średni
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Miałem Chat Modem Na serwerze minecraft
MegaDrop
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Jeszcze Nie Byłem Ale Możę Będę
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.03.2020, 14:26 przez Ksawery13511.