16.01.2020, 20:13 -
1.Imię : Alicja
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : Arbuzikkluzik
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Z 8 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 2-3 godzin, a w dni wolne gram długo.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Fb, Skape, Dc
7.Komendy przydatne w roli ChatMod : [b]/c off - Wyłącza czat[/b]
/c on - Włącza czat
/cc - czyści czat
/kick nick powód - wyrzuca gracza
/tempmute/mute <czas> nick powód - Wycisza gracza
/sprawdz nick - sprawdza gracza
[b]/warn nick powód - ostrzega [/b][b]gracza[/b]
/ban nick powód
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Myślę że dałabym sobie rade na tym stanowisku, ponieważ uważam siebie za osobę pomocną, miłą i bardzo zabawną. Dostrzegam to kiedy niektórzy gracze nie zachowują się wobec regulaminu dobrze dlatego w czasie gier zwracam im na to uwagę. Może na czacie głównym nie jestem bardzo aktywna ale się postaram być aktywniejsza. Pomagałabym administracji w różnych sprawach, chciałabym się stać dzięki pomaganiu graczą osobą która pokazuje swoje uczucia. Nienawidzę ludzi którzy używają nielegalnych programów bo zdarza się to coraz częściej zwracam na to uwagę i zgłaszam tych graczy oraz czasem robię ss, bo moim zdaniem gra na oszustwo jest nie sprawiedliwa bo inni gracze są sprawiedliwi wobec innych.
9.Coś o sobie : Jestem bardzo szaloną osobą, raz na jakiś czas zrobię coś głupiego ale staram się być poważna. Jestem troszkę chamska kiedy ktoś mnie wyzywa ale staram się nie wykazywać swoich emocji i raczej wole unikać sprzeczek, mam 2 młodsze siostry , a jak będę w sprzeczce to staram się to wszystko wyjaśnić, lubię słuchać muzyki, uwielbiam grać w mc, jestem osobą która nie pokazuje swoich emocji, bardzo lubię pisać i to chyba tyle.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Oczywiście
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Niestety nie posiadam mc premium ale za niedługo postaram się mieć.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Niestety nie miałam takiej okazji, ale chciałabym sprawdzić czy byłabym dobrą administracją.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Ani razu, ale próbowałam na creative ale mi się nie udało.
Pozdrawiam
Alicja
Wyjaśnienia; Naprawdę mam na imię Ala mam 14 lat podanie pisałam sama, mam starszą siostrę oraz młodszą. Moja starsza siostra nawet nie wie że nawet złożyłam podanie, tak gram z nią na tym koncie ale mi go oddaje bo woli się uczyć. Wiem że skłamałam i przepraszam ale wiedziałam że mnie nie przyjmiecie dlatego podałam wiek mojej siostry. Naprawdę żałuje tego że skłamałam ale całe podanie jest moje, napisałam je w 30 minut. Wiem że wszyscy będą teraz na nie ale rozumiem, skłamałam.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2020, 17:04 przez alka0011.