29.11.2019, 12:06 -
1.Imię:Weronika
2.Wiek:14
3.Nick w grze:Werka_Frends12
4.Czas os kiedy gram na serwerze minecraft Lecraft:1-2 miesiące
5.Czas dzienny jak mogę poświęcić na ten serwer 2-6h czasami wiecej
6.Czy posiadasz wymienione programy?jakie? Tak,Wszystkie
7.Komendy przydane w roli ChatMod:
Chat:
/cc - wyczyszcza chat
/c off - wycisza chat
/c on - włancza chat
Kary:
/kick <nick> powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft i podaje tego powód
/tempmute <nick> <powód> <czas> - wycisza gracza na podany czas i podaje tego powód
/warn <gracz> <powód> - ostrzega gracza i podaje mu tego powód
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na stanowisko : Chciałam by zostać chatmodem, ponieważ jestem raczej miła kulturalna oraz staram się być opanowana.Lubię udzielać się na chacie i pomagać gracom. Reaguje, gdy ktoś zle się zachowuję. Bardzo zależy mi na tej randze.
9.Coś o sobie: juz pisałam mam na imię Weronika i mam 14 lat. Chodzę do 7 klasy szkoły podstawowej, moim przedmiotem jest plastyka i mamy kółko plastyczne.
10.Czy masz sprawny mikrofon? (TAK/NIE)Tak
11.Jaki masz Minecraft? (PREMIUM/NOPREMIUM)? no premium
12.Czy miałeś/aś już możliwości być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? (NIE PODAWAJ IP):Nie
13.Czy byłes/aś już możliwość by cię członkiem administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jaki,tryb? ile razy?: Nie
Miłego czytańa :> jak byc co to nie sciągnełam od maji bo to robiła moja kuzynka włama mi zrobiła XD
2.Wiek:14
3.Nick w grze:Werka_Frends12
4.Czas os kiedy gram na serwerze minecraft Lecraft:1-2 miesiące
5.Czas dzienny jak mogę poświęcić na ten serwer 2-6h czasami wiecej
6.Czy posiadasz wymienione programy?jakie? Tak,Wszystkie
7.Komendy przydane w roli ChatMod:
Chat:
/cc - wyczyszcza chat
/c off - wycisza chat
/c on - włancza chat
Kary:
/kick <nick> powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft i podaje tego powód
/tempmute <nick> <powód> <czas> - wycisza gracza na podany czas i podaje tego powód
/warn <gracz> <powód> - ostrzega gracza i podaje mu tego powód
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na stanowisko : Chciałam by zostać chatmodem, ponieważ jestem raczej miła kulturalna oraz staram się być opanowana.Lubię udzielać się na chacie i pomagać gracom. Reaguje, gdy ktoś zle się zachowuję. Bardzo zależy mi na tej randze.
9.Coś o sobie: juz pisałam mam na imię Weronika i mam 14 lat. Chodzę do 7 klasy szkoły podstawowej, moim przedmiotem jest plastyka i mamy kółko plastyczne.
10.Czy masz sprawny mikrofon? (TAK/NIE)Tak
11.Jaki masz Minecraft? (PREMIUM/NOPREMIUM)? no premium
12.Czy miałeś/aś już możliwości być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? (NIE PODAWAJ IP):Nie
13.Czy byłes/aś już możliwość by cię członkiem administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jaki,tryb? ile razy?: Nie
Miłego czytańa :> jak byc co to nie sciągnełam od maji bo to robiła moja kuzynka włama mi zrobiła XD
Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2019, 14:08 przez Werka_Frends12.