26.11.2019, 18:22 -
<1> Imię:
Filip
<2> Wiek:
17
<3> Nick w grze:
Nie_FiliposS
<4> Czas od kiedy grasz na LeCraft:
OD ok.2 lat, miałem kilka dużych przerw ale teraz tak bez przerwy 1-2 miesiące
<5> Serwer oraz numer działki z budowlą:
-45;-50 -- p h Nie_FiliposS
-108;84 -- p h _Eliszon_ 4
(buduję głównie na tych dwóch działkach nad którymi się bardzo starałem i do tej pory staram no i nie umiem wybrać między nimi)
<6> Czy posiadasz powyżej wymienione programy?:
TS, Facebook + Discord
<7> Komendy przydatne w roli budowniczego:
//copy
//paste
//set
//flip
/undo
/redo
/brush sphere
/brush cliff
/brush cylinder
/brush height
<8> Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Dużo czasu spędzam na serwerze minecraft głównie budując dlatego trochę mało udzielam się na chacie (ale powoli to zmieniam), z chęcią poznaję nowych ludzi, jestem osobą ogarniętą, z przyjemnością pomagam komu tylko mogę no i chciałbym też pomóc przy serwerze minecraft.
Filip
<2> Wiek:
17
<3> Nick w grze:
Nie_FiliposS
<4> Czas od kiedy grasz na LeCraft:
OD ok.2 lat, miałem kilka dużych przerw ale teraz tak bez przerwy 1-2 miesiące
<5> Serwer oraz numer działki z budowlą:
-45;-50 -- p h Nie_FiliposS
-108;84 -- p h _Eliszon_ 4
(buduję głównie na tych dwóch działkach nad którymi się bardzo starałem i do tej pory staram no i nie umiem wybrać między nimi)
<6> Czy posiadasz powyżej wymienione programy?:
TS, Facebook + Discord
<7> Komendy przydatne w roli budowniczego:
//copy
//paste
//set
//flip
/undo
/redo
/brush sphere
/brush cliff
/brush cylinder
/brush height
<8> Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Dużo czasu spędzam na serwerze minecraft głównie budując dlatego trochę mało udzielam się na chacie (ale powoli to zmieniam), z chęcią poznaję nowych ludzi, jestem osobą ogarniętą, z przyjemnością pomagam komu tylko mogę no i chciałbym też pomóc przy serwerze minecraft.
<9> Coś o mnie:
Jestem Filip mam 17 lat moimi hobby jest koszykówka (ogółem sport) chodzę do liceum (profil mat-fiz) Jestem osobą pozytywnie nastawioną do (prawie) wszystkiego i wszystkich no i jestem trochę uparty <3
Można ze mną na luzie gadać, wygłupiać się, niemalże wszystko. Ciekawostką jest też to że mój głos nie mówi sam za siebie co fajnie dziwi ludzi a ja mam z tego bekę
<10> Czy masz sprawny mikrofon?
Tak
<11> Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?:
Non-Premium
<12> Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?:
Tak jako KidMod ale tylko na tym się skończyło.
<13> Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy?
Nie
Jestem Filip mam 17 lat moimi hobby jest koszykówka (ogółem sport) chodzę do liceum (profil mat-fiz) Jestem osobą pozytywnie nastawioną do (prawie) wszystkiego i wszystkich no i jestem trochę uparty <3
Można ze mną na luzie gadać, wygłupiać się, niemalże wszystko. Ciekawostką jest też to że mój głos nie mówi sam za siebie co fajnie dziwi ludzi a ja mam z tego bekę
<10> Czy masz sprawny mikrofon?
Tak
<11> Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?:
Non-Premium
<12> Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?:
Tak jako KidMod ale tylko na tym się skończyło.
<13> Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy?
Nie
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.12.2019, 19:37 przez xWIANKAX.