13.11.2019, 13:25 -
1.Imię :
Marika
2.Wiek :
17
3.Nick w grze :
_Mqriczka
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :
Ogólnie zmienilam nick z Blacklovly97 na ten gram od 4 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
3-6 h dziennie
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
TeamSpeak 3 (posiadam) , Facebook (posiadam) , Skype (nie posiadam)
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/tempmute <nick> <czas> <powód> - wycisza gracza na konkretny czas i powód
/cc - czyści chat
/c on - włącza chat
/c off - wyłącza chat
/kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft na konkretny powód
/warn <nick> <powód> - ostrzega gracza na konkretny powód
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Jestem cierpliwą , spokojną osobą ale da się mnie zdenerwować jest to bardzo rzadko ale się to zdarza jestem tak samo ogarniętą osobą i myślę , że nadaję się na to stanowisko . Umiem rozwiązywać kłótnie i ogarniam komendy . Myślę ,że pomogłabym wam na stanowisku Chatmoda .
Chętnie pomagam innym osobom .
9.Coś o sobie : Nazywam się Marika , mam 17 lat i chodzę do szkoły średniej . Zajmuję się graniem w gry naprawianiem komputerów , i rysowaniem najczęściej rysuje mangi i anime . Umiem język angielski , niemiecki i polski płynnie. Połowa mojego życia zajmuje rysowanie a druga połowa to jak już mówiłam graniem w gry itp . Jestem ogarnięta w komendach umiem dobrze budować , gram na serwerze minecraft pod tym nickiem krótszy czas ale pod innym nickiem grałam bardzo długo bo ponad 2 lata większość osób mnie lubi i myślę , że nadaję się na stanowisko Chatmoda , ponieważ jest to moje marzenie być w administracji na serwerze minecraft . Jestem udzielającą się osobą , pomocną i uczynną .
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Tak byłam w administracji na innym serwerze minecraft .
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Niestety , nie miałam takiej przyjemności
Marika
2.Wiek :
17
3.Nick w grze :
_Mqriczka
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :
Ogólnie zmienilam nick z Blacklovly97 na ten gram od 4 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
3-6 h dziennie
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
TeamSpeak 3 (posiadam) , Facebook (posiadam) , Skype (nie posiadam)
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/tempmute <nick> <czas> <powód> - wycisza gracza na konkretny czas i powód
/cc - czyści chat
/c on - włącza chat
/c off - wyłącza chat
/kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft na konkretny powód
/warn <nick> <powód> - ostrzega gracza na konkretny powód
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Jestem cierpliwą , spokojną osobą ale da się mnie zdenerwować jest to bardzo rzadko ale się to zdarza jestem tak samo ogarniętą osobą i myślę , że nadaję się na to stanowisko . Umiem rozwiązywać kłótnie i ogarniam komendy . Myślę ,że pomogłabym wam na stanowisku Chatmoda .
Chętnie pomagam innym osobom .
9.Coś o sobie : Nazywam się Marika , mam 17 lat i chodzę do szkoły średniej . Zajmuję się graniem w gry naprawianiem komputerów , i rysowaniem najczęściej rysuje mangi i anime . Umiem język angielski , niemiecki i polski płynnie. Połowa mojego życia zajmuje rysowanie a druga połowa to jak już mówiłam graniem w gry itp . Jestem ogarnięta w komendach umiem dobrze budować , gram na serwerze minecraft pod tym nickiem krótszy czas ale pod innym nickiem grałam bardzo długo bo ponad 2 lata większość osób mnie lubi i myślę , że nadaję się na stanowisko Chatmoda , ponieważ jest to moje marzenie być w administracji na serwerze minecraft . Jestem udzielającą się osobą , pomocną i uczynną .
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Tak byłam w administracji na innym serwerze minecraft .
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Niestety , nie miałam takiej przyjemności
Pozdrawiam
Marika
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.11.2019, 13:28 przez _Mqriczka.