01.07.2019, 19:20 -
1.Imię : ADAM
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : Sparky05PL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : około 2 MIESIĄCE
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4H DZIENNIE
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TAK, POSIADAM WSZYSTKIE
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/cc - czyszczenie chatu,
/c off - wyłączanie chatu,
/c on - włączanie chatu,
/tempmute - wyciszenie gracza,
/warn - upomnienie gracza,
/kick - wyrzucanie gracza,
/ac - chat dla administracji,
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem osobą niosącą chęć pomocy. Gdy ktoś w jakiś sposób próbuje obrażać lub już to robi załagadzam sprawę. Mam doświadczenie w moderowaniu ponieważ byłem w administracji serwera minecraft, którego już nie ma przez naprawdę długi czas (2 lata)
9.Coś o sobie : Jestem osobą towarzyską, miłą, pomocną. Moją pasją jest programowanie jak i też jazda na enduro. W minecrafta zacząłem grać jakieś 4 lata temu. W wolnych chwilach bawię się i wrzucam filmy na yt gdzie zgromadziłem od maja prawie 4k subskrybcji. Gdy mam czas nie zapominam też o moich przyjaciołach.
10.Czy masz sprawny mikrofon? : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?: TAK BYŁEM CZŁONKIEM ADMININITRACJI
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft?: NIE (JESZCZE NIE :D)
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : Sparky05PL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : około 2 MIESIĄCE
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4H DZIENNIE
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TAK, POSIADAM WSZYSTKIE
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/cc - czyszczenie chatu,
/c off - wyłączanie chatu,
/c on - włączanie chatu,
/tempmute - wyciszenie gracza,
/warn - upomnienie gracza,
/kick - wyrzucanie gracza,
/ac - chat dla administracji,
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem osobą niosącą chęć pomocy. Gdy ktoś w jakiś sposób próbuje obrażać lub już to robi załagadzam sprawę. Mam doświadczenie w moderowaniu ponieważ byłem w administracji serwera minecraft, którego już nie ma przez naprawdę długi czas (2 lata)
9.Coś o sobie : Jestem osobą towarzyską, miłą, pomocną. Moją pasją jest programowanie jak i też jazda na enduro. W minecrafta zacząłem grać jakieś 4 lata temu. W wolnych chwilach bawię się i wrzucam filmy na yt gdzie zgromadziłem od maja prawie 4k subskrybcji. Gdy mam czas nie zapominam też o moich przyjaciołach.
10.Czy masz sprawny mikrofon? : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?: TAK BYŁEM CZŁONKIEM ADMININITRACJI
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft?: NIE (JESZCZE NIE :D)