[ZAMKNIĘTE]  [PODANIE] ZgoneczeQ

Napisał(a): ZgoneczeQ

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11 posts in this topic
ZgoneczeQ
[Winnetou]

width=

0
9 posts 2 threads Dołączył: Apr 2019
01.05.2019, 21:38 -
1.Imię : Karol
2.Wiek : 15
3.Nick w grze : ZgoneczeQ
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od 2 lat
5.Serwer oraz numer działki z budowlą : CV, 38;-84
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Ts3, Facebook, skype zawsze moge pobrać [ mam konto ]
7.Komendy przydatne w roli budowniczego : 
//wand 
//undo 
//redo 
//expand 
//stack
//walls
//set
//hcyl
//cyl
//brush sphere
//brush smooth
//brush line
//brush copypaste
//brush cyl
//replace
//replacenear
//fill
//mask
//move 
//rotate
//flip
//copy
//pas 
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Dlatego ponieważ często nie ma budowniczego na serwerze minecraft który by pomógł graczowi który dopiero wbił na serwer i nie wiem jak działa WE, niektórzy nawet nie mają czasu aby pomóc takim ludziom i objaśnić im co to //wand lub //set . Na tym stanowisku oczywiście pomógł bym ludziom którzy dopiero zaczynają swoją przygode z CV. Z drugiej strony pomagał bym ludziom na działkach jeśli mają jakiś problem z WE lub nie wiedzą że nie mogą czegoś zrobić. Jestem osobą pomocną i opanowaną. Może czasami mam lekkie rage'e ale szybko potrafię się opanować poprzez szybkie wdechy i wydechy Smile . Ponad to potrafię poradzić sobie z uciążliwymi graczami.
9.Coś o sobie : Mam na imię Karol mam 15 lat jak to już pisałem pochodzę z dolnośląska z okolic Wrocławia, interesuję się komputerami i ogólnie informatyką, wybieram się na liceum informatyczne, na serwerze minecraft jestem codziennie, miałem dłuższą przerwę od minecrafta. Czasami testuję nowe bloki, nowe tipy do budowania na singleplayer. Lubię grać też w inne gry takie jak LoL, BF5, PUBG, GTA V. Oprócz komputera korzystam też ze świata i chodzę grać w piłkę lub nawet kosza. 
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Niestety NonPremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Jeszcze nie Sad
Jeszcze chciałbym tutaj dopisać że wiem iż praca budowniczego to nie jest pomaganie graczom z WE, zdaje sobie z tego sprawę dla mnie to będzie już ostateczność.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.05.2019, 10:22 przez ZgoneczeQ.
Przyjaźń, która się kończy, tak naprawdę nigdy się nie zaczęła. 

Publiusz Syrus
kuba123
Chomiczek

width=

0
140 posts 22 threads Dołączył: Feb 2019
02.05.2019, 15:25 -
Ładnie budujesz, jestem na TAK

_smok_
Gadający

width=

3
40 posts 21 threads Dołączył: Mar 2019
02.05.2019, 19:19 -
JESTEM NA TAK
superluxhouse
Mało rozmowny

width=

1
20 posts 1 threads Dołączył: Aug 2018
03.05.2019, 11:46 -
Po sprawdzeniu przeze mnie wszystkich działek wystarczająco *według mnie*
ładna jest tylko działka /p h zgoneczeq 2 . Reszta jest jak dla mnie na średnim, bądź dostatecznym poziomie.
Rozbawił mnie punkt 8, ponieważ rolą budowniczego nie jest "Na tym stanowisku oczywiście pomógł bym ludziom którzy dopiero zaczynają swoją przygode z CV"
tudziez "Z drugiej strony pomagał bym ludziom na działkach jeśli mają jakiś problem z WE lub nie wiedzą że nie mogą czegoś zrobić." . Nawet jak pisałeś ze mną, że
te punkty są w "ostateczności". "Ponad to potrafię poradzić sobie z uciążliwymi graczami." - Budowniczy pomaga tylko wtedy, kiedy właściwie nie ma żadnej innej rangi
pilnującej trybu. Wtedy można dopiero pilnować chatu. Nawiązujać do poprzednich zdań. Istnieje coś takiego jak /warp Worldedit - gdzie ludzie mogą poznać podstawy
world edita. Do komendy //set i podawaniu id bloków istnieje komenda /iteminfo c;  . 
Komendy są w ogóle nie opisane - więc skąd mamy pewność, że ich nie skopiowałeś? Mogłeś chociaż, krótko poopisywać niektóre komendy c;
Na CV siedze po kilka godzin dziennie, więc jak nie ma Budowniczego xD ;p
Byłbym na Tak - jeśli...
- poprawiłbyś statki i łodzie oraz dorobił deteale domom na /p h zgoneczeq 1
- sprawiłbyś, aby brush był mniej widoczny oraz pozmieniał organicy z pmc na własne c; /p h zgoneczeq 2
- poprawiłbyś domy i zamek na twoim /p h 3 - bo wyglądają mega przeciętnie, i każdy gracz może to zrobić.
- dokończyłbyś Twoją pracę na /p h 4 c;

Jak dla mnie jest to neutral - z przewagą na nie.
Zmienilem decyzje na NIE po zobaczeniu kilku podobnych dzialek c;
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.05.2019, 18:55 przez superluxhouse.
ZgoneczeQ
[Winnetou]

width=

0
9 posts 2 threads Dołączył: Apr 2019
03.05.2019, 12:22 -
(03.05.2019, 11:46)superluxhouse napisał(a): Komendy są w ogóle nie opisane - więc skąd mamy pewność, że ich nie skopiowałeś? Mogłeś chociaż, krótko poopisywać niektóre komendy c;

Szczerze mówiąc nie wiem po co moge podpisać komendy skoro kilkanaście podań podemną ma to opisane i zawsze można na nie zerknąć. Ale dla dobra podpisze je w najbliższym czasie, z resztą moge sie zgodzić, działki będę napewno dokańczał ale też tak dużo czasu nie mam. A jeszcze co do siedzenia po kilka godzin dziennie to nie wiem czy siedzisz czy nie, bo zapewna masz włączonego vanisha dlatego nie widze żadnego budowniczego na serwerze minecraft  Smile
Pozdrawiam
EDIT : Nie mogę zaktualizowac podania z objaśnionymi komendami :|
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.05.2019, 22:01 przez ZgoneczeQ.
Przyjaźń, która się kończy, tak naprawdę nigdy się nie zaczęła. 

Publiusz Syrus
NinJa_CiSseK
WOW!

width=

4
368 posts 6 threads Dołączył: Jan 2019
11.05.2019, 21:51 -
Jestem na tak.
-idk co tu dac-

Chomik
ChomiQ

width=

Zbanowany

58 posts 2 threads Dołączył: May 2019
01.06.2019, 22:13 -
Zmieniam ocenę na neutralny ponieważ nie widze cię na serwerze minecraft
mrzelek
Zjedzony, baju

width=

17
175 posts 14 threads Dołączył: Sep 2017
23.06.2019, 21:20 -
Jeśli wytłumaczysz komendy będę na tak Smile. Obecnie neutral
W stodole na dole 
matt9q7
WOW!

width=

0
119 posts 1 threads Dołączył: May 2019
25.06.2019, 19:49 -
Neutral - z jednej strony budujesz bardzo ładnie, lecz z drugiej mało cię widzę na serwerze minecraft. Przydałoby się też wyjaśnić komendy.
_smok_
Gadający

width=

3
40 posts 21 threads Dołączył: Mar 2019
25.06.2019, 23:53 -
tak samo zmieniam ocene na neutral bo nie widze cię na serwerze minecraft

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości