27.04.2019, 19:23 -
1. Kacper.
2. Lat 17.
3. Obecnie xMasterV , ponieważ stary nick mi skradziono razem z premką.
4. Rok z 5 miesięczną przerwą.
5. W tygodniu około 4/h . Weekend 5/h.
6. Posiadam TSA, SKYPA,FACEBOOKA.
7.Komendy:
/kick
/tempmute
/tempban
/seen
/sprawdz
/cc
8. Mam bardzo duże doświadczenie w trybach UHC. Bardzo szybko się ucze ,mam sporo czasu który moge poświęcić na serwer.
Byłem HeadAdminem na 2 większych serwerach Gildie MegaDrop w Polsce . Chce pomoc w prowadzeniu trybu wyczyścić czat i
serwer od wulgaryzmów i cheaterów. Do tego będe praktycznie cały czas aktywny na TeamSpeaku wrazie problemów z trybem.
Moge też pomagać w wprowadzaniu zmian dotyczących rozgrywki ,grałem na praktycznie wszystkich serwerach UHC w Polsce
i wiem jak wygląda gra z perspektywy gracza jak i admina. Pozatym grałem jeszcze jak były Królestwa i aktywnośc graczy spadła.
Oraz zauważyłem że 2 waszych administratorów uciekło na 'wakacje'
więc przyda sie dodatkowa pomocna ,doświadczona ręka.
9. Trenuje MuayThai .Uczęszczam do technikum informatycznego .Jestem bardzo pozytywną ,koleżeńską osobą ,mam dobre poczucie
humoru i nie łatwo wyprowadzić mnie z równowagi .Jestem też subiektywny i inne trudne słowa.
10. Tak mam sprawny mikrofon.
11. Posiadam non-premium ale jeżeli to przeszkoda moge zakupić.
12. Tak byłem administratorem na 2 innych serwerach.
13. Nigdy nie byłem administratorem na LeCrafcie. Ale mam nadzieję ,że niedługo nim zostanę.
2. Lat 17.
3. Obecnie xMasterV , ponieważ stary nick mi skradziono razem z premką.
4. Rok z 5 miesięczną przerwą.
5. W tygodniu około 4/h . Weekend 5/h.
6. Posiadam TSA, SKYPA,FACEBOOKA.
7.Komendy:
/kick
/tempmute
/tempban
/seen
/sprawdz
/cc
8. Mam bardzo duże doświadczenie w trybach UHC. Bardzo szybko się ucze ,mam sporo czasu który moge poświęcić na serwer.
Byłem HeadAdminem na 2 większych serwerach Gildie MegaDrop w Polsce . Chce pomoc w prowadzeniu trybu wyczyścić czat i
serwer od wulgaryzmów i cheaterów. Do tego będe praktycznie cały czas aktywny na TeamSpeaku wrazie problemów z trybem.
Moge też pomagać w wprowadzaniu zmian dotyczących rozgrywki ,grałem na praktycznie wszystkich serwerach UHC w Polsce
i wiem jak wygląda gra z perspektywy gracza jak i admina. Pozatym grałem jeszcze jak były Królestwa i aktywnośc graczy spadła.
Oraz zauważyłem że 2 waszych administratorów uciekło na 'wakacje'
więc przyda sie dodatkowa pomocna ,doświadczona ręka.
9. Trenuje MuayThai .Uczęszczam do technikum informatycznego .Jestem bardzo pozytywną ,koleżeńską osobą ,mam dobre poczucie
humoru i nie łatwo wyprowadzić mnie z równowagi .Jestem też subiektywny i inne trudne słowa.
10. Tak mam sprawny mikrofon.
11. Posiadam non-premium ale jeżeli to przeszkoda moge zakupić.
12. Tak byłem administratorem na 2 innych serwerach.
13. Nigdy nie byłem administratorem na LeCrafcie. Ale mam nadzieję ,że niedługo nim zostanę.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.04.2019, 20:15 przez xMasterV.