02.03.2019, 17:46 -
1.Imię: Michał
2.Wiek: 14
[b]3.Nick w grze: NotTheSniper
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: OKOŁO 2/3 MIESIĘCY
5.Dziennie ile czasu poświęcasz na serwer?: OKOŁO 2/3 GODZIN W CZASIE ROKU SZKOLNEGO , LECZ W WAKACJE OKOŁO 3/4 GODZIN
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Wymień jakie. MAM FACEBOOKA , , DISCORDA , SKYPE NIE POSIADAM TS ALE KOLEGA MI NAPRAWI
7.Komendy przydatne w roli KidModa-chatmod
[/b]
»/kick (nick) (powód) - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
»/tempmute (nick) (czas) (powód) - wycisza(mutuje) gracza na czas który ustaliliśmy.
»/mute (nick) - wycisza(mutuje) gracza.
»/cc - wyczyszcza czat
»/c on - włącza czat
»/c off - wyłącza czat
»/seen (nick) - sprawdza ile gracz jest dostępny lub niedostępny oraz sprawdza jego ip.
»/v lub /vanish - dzięki tej komendzie włączamy niewidzialność.
»/tp (nick) - teleportuje do gracze którego nick wcześniej podaliśmy.
»/reports - pokazuje nam raporty
»/closereports (id) (werdykt) - kończy raport.
»/tempwarn (nick) (czas) (powód) - daje ostrzeżenie na czas który ustalimy.
[b]8. Dlaczego ciebie mamy wybrać na to stanowisko: Ponieważ jestem osobą dążącą do celu , jeżeli chce coś zrobić , a mi nie wychodzi to robię to do skutku. Znam większość komend. Gram na tym serwerze minecraft codziennie. Potrafię łagodzić konflikty między ludźmi.
9.Napisz coś o sobie: Cześć jestem Michał ,mam 14 lat bardzo lubię grę w piłkę nożną jazdę na rowerze moim zainteresowaniem jest minecraft bedwars .creative moja przygoda z minecraftem rozpoczeła się że kolega przyniósł do domu płytę minecrafta bardzo ta gra mi się spodobała.W wolnym czasie lubię grać na lecraftt.
10.Czy masz sprawny mikrofon ?: TAK
11.Jaki minecraft posiadasz ?: PREMIUM
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): TAK
13.Czy byłeś już w administracji na LECRAFT? Jak tak jaki tryb , ile razy ? NIESTETY NIE MIAŁEM TAKIEJ OPCJI DLATEGO TERAZ SIĘ O TO STANOWISKO STARAM.
[/b]
2.Wiek: 14
[b]3.Nick w grze: NotTheSniper
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: OKOŁO 2/3 MIESIĘCY
5.Dziennie ile czasu poświęcasz na serwer?: OKOŁO 2/3 GODZIN W CZASIE ROKU SZKOLNEGO , LECZ W WAKACJE OKOŁO 3/4 GODZIN
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Wymień jakie. MAM FACEBOOKA , , DISCORDA , SKYPE NIE POSIADAM TS ALE KOLEGA MI NAPRAWI
7.Komendy przydatne w roli KidModa-chatmod
[/b]
»/kick (nick) (powód) - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
»/tempmute (nick) (czas) (powód) - wycisza(mutuje) gracza na czas który ustaliliśmy.
»/mute (nick) - wycisza(mutuje) gracza.
»/cc - wyczyszcza czat
»/c on - włącza czat
»/c off - wyłącza czat
»/seen (nick) - sprawdza ile gracz jest dostępny lub niedostępny oraz sprawdza jego ip.
»/v lub /vanish - dzięki tej komendzie włączamy niewidzialność.
»/tp (nick) - teleportuje do gracze którego nick wcześniej podaliśmy.
»/reports - pokazuje nam raporty
»/closereports (id) (werdykt) - kończy raport.
»/tempwarn (nick) (czas) (powód) - daje ostrzeżenie na czas który ustalimy.
[b]8. Dlaczego ciebie mamy wybrać na to stanowisko: Ponieważ jestem osobą dążącą do celu , jeżeli chce coś zrobić , a mi nie wychodzi to robię to do skutku. Znam większość komend. Gram na tym serwerze minecraft codziennie. Potrafię łagodzić konflikty między ludźmi.
9.Napisz coś o sobie: Cześć jestem Michał ,mam 14 lat bardzo lubię grę w piłkę nożną jazdę na rowerze moim zainteresowaniem jest minecraft bedwars .creative moja przygoda z minecraftem rozpoczeła się że kolega przyniósł do domu płytę minecrafta bardzo ta gra mi się spodobała.W wolnym czasie lubię grać na lecraftt.
10.Czy masz sprawny mikrofon ?: TAK
11.Jaki minecraft posiadasz ?: PREMIUM
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): TAK
13.Czy byłeś już w administracji na LECRAFT? Jak tak jaki tryb , ile razy ? NIESTETY NIE MIAŁEM TAKIEJ OPCJI DLATEGO TERAZ SIĘ O TO STANOWISKO STARAM.
[/b]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2019, 18:11 przez JestemPro.
[------------------]
lubię placki
[---------------------]
lubię placki
[---------------------]