09.11.2018, 15:41 -
1.Imię : Michał
2.Wiek : 13 lat :/
3.Nick w grze : xXx_CoolBoy_xXx
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Hmm na poprzedniej i aktualnej edycji
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Na tygodniu około 2,5-4h, w weekend znacznie więcej do 8h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Fb, Ts3
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora : Już wymieniam:
1./c on/off - włącza i wyłącza chat
2./cc - czyści chat
3./warn/tempwarn - nadaje ostrzeżenie danemu graczowi
4./tempmute - wycisza gracza na określony czas
[5./fly - włącza latanie
6./socialspy - włączamsg graczy
7./tpa - teleportuje do gracza za jego zgodą
8./kick - wyrzuca gracza z servera
9./list - pokazuje listę graczy
[b][b]Komendy wyższej adm:
1./ban - banuje gracza na server
2./mute - wycisza gracza na zawsze
3./jail - wtrąca gracza do więzienia
4./unban - odbanowywuje gracza
5./banip - banuje gracza na adres IP
6./v lub /vanish - stajesz sie niewidzialny
7./tp - teleportuje do gracza
8./tphere - teleportuje wszystkich graczy do siebie
9./spawnmob - spawnuje moby
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Uważam, że sprawdziłbym się na tym stanowisku, ponieważ lubię pomagać (ogólnie), jestem uczciwy, nie lubię oszukiwać. Myślę, że mam też dobre stosunki z administracją, nie "gryzę" się z nimi. Jestem pracowity, uprzejmy i miły w stosunku do innych. Dobrze ogarniam polski więc "siary" na czacie nie zrobię. Lubię LeCraft'a a szczególnie skyblock'a na którym jestem codziennie i mógłbym poświęcić na ten tryb wiele czasu. Komendy te podstawowe ogarniam, ostatnio uczyłem się też komend z "wand'a".
9.Coś o sobie : [b]Otóż jak pisałem wcześniej jestem Michał mam 13 lat. Lubie grać w piłkę nożną, jeździć na rowerze i spotykać się z kolegami. Mam młodszą siostrę i pieska o imieniu Max. Dobrze się uczę, a przynajmniej ja tak myślę no bo źle nie jest. Gram w minecraft'a od ponad roku. Swoją przygodę z minecraft zacząłem w sierpniu 2017 roku. Do tej gry zainspirował mnie RoxMb.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? : MC Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? : Tak, raz helperem na małym serwerze minecraft pvp mojego kolegi (aktualnie ten serwer nie istnieje)
13.Czy byłeś już w administracji na LeCraft? : Jeszcze nie miałem tej przyjemności
Dziękuję[b] za przeczytanie mojego podania! Zapraszam do zostawienia oceny![/b][/b][/b][/b]
2.Wiek : 13 lat :/
3.Nick w grze : xXx_CoolBoy_xXx
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Hmm na poprzedniej i aktualnej edycji
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Na tygodniu około 2,5-4h, w weekend znacznie więcej do 8h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Fb, Ts3
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora : Już wymieniam:
1./c on/off - włącza i wyłącza chat
2./cc - czyści chat
3./warn/tempwarn - nadaje ostrzeżenie danemu graczowi
4./tempmute - wycisza gracza na określony czas
[5./fly - włącza latanie
6./socialspy - włączamsg graczy
7./tpa - teleportuje do gracza za jego zgodą
8./kick - wyrzuca gracza z servera
9./list - pokazuje listę graczy
[b][b]Komendy wyższej adm:
1./ban - banuje gracza na server
2./mute - wycisza gracza na zawsze
3./jail - wtrąca gracza do więzienia
4./unban - odbanowywuje gracza
5./banip - banuje gracza na adres IP
6./v lub /vanish - stajesz sie niewidzialny
7./tp - teleportuje do gracza
8./tphere - teleportuje wszystkich graczy do siebie
9./spawnmob - spawnuje moby
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Uważam, że sprawdziłbym się na tym stanowisku, ponieważ lubię pomagać (ogólnie), jestem uczciwy, nie lubię oszukiwać. Myślę, że mam też dobre stosunki z administracją, nie "gryzę" się z nimi. Jestem pracowity, uprzejmy i miły w stosunku do innych. Dobrze ogarniam polski więc "siary" na czacie nie zrobię. Lubię LeCraft'a a szczególnie skyblock'a na którym jestem codziennie i mógłbym poświęcić na ten tryb wiele czasu. Komendy te podstawowe ogarniam, ostatnio uczyłem się też komend z "wand'a".
9.Coś o sobie : [b]Otóż jak pisałem wcześniej jestem Michał mam 13 lat. Lubie grać w piłkę nożną, jeździć na rowerze i spotykać się z kolegami. Mam młodszą siostrę i pieska o imieniu Max. Dobrze się uczę, a przynajmniej ja tak myślę no bo źle nie jest. Gram w minecraft'a od ponad roku. Swoją przygodę z minecraft zacząłem w sierpniu 2017 roku. Do tej gry zainspirował mnie RoxMb.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? : MC Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? : Tak, raz helperem na małym serwerze minecraft pvp mojego kolegi (aktualnie ten serwer nie istnieje)
13.Czy byłeś już w administracji na LeCraft? : Jeszcze nie miałem tej przyjemności
Dziękuję[b] za przeczytanie mojego podania! Zapraszam do zostawienia oceny![/b][/b][/b][/b]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2018, 13:59 przez xXx_CoolBoy_xXx.