28.08.2018, 14:07 -
1.imię: igor
2.wiek: 20 lat
3.nick w grze: manjaczek:
4.czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: na lecrafcie gram kilka lat, były przerwy, ale gram od 2015r
5.czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: w tygodniu do 4h a w weekend do 7h myślę.
6.czy posiadasz powyżej wymienione programy?jakie?: skype, facebook
7.komendy przydatne w roli młodszego moderatora: /vanish, /tp, /ban, /kick, /mute, /chat
8. dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: jestem doświadczony, wiele razy pełniłem role młodszego moderatora, jestem gotowy, przyjąć obowiązki kidmoderatora.
9.coś o sobie: mam na imię igor, mam 20 lat i od lat interesuje się informatyką, głównie www, resztę czasu poświęcam rodzinie, znajomym i gier typu minecraft.
10.czy masz sprawny mikrofon ? tak mam, rozmawiałem z administracją
11.jaki minecraft posiadasz ? niestety np, ale zakupuje premke. dlatego, proszę mnie nie skreślać, dlatego, że nie mam premium.
12.czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?: (nie podawaj ip) tak byłem, wiele razy.
13.czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? jak tak jaki tryb , ile razy ?: nie, ale chętnie przyjme obowiązki kid moderatora na trybie skyblock.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2018, 14:10 przez Lerchi.
Plis bez takiej sygnatury tu są dzieci