13.06.2018, 20:11 -
1. Adrian
2. W lipcu 15
3. Fr0zin
4. od stycznia
5. 2-4h, zalezy od dnia
6. Posiadam Facebooka,skype,discord. TeamSpeak
7. Przydatne komendy:
/mute - wycisza gracza
/kick - wyrzuca gracza
/v - bycie niewidzialnym
/cc - czyszczenie czatu
/c on - włączenie czatu
/c off - wyłączenie czatu
/warn - ostrzeżenie gracza
/ac - chat dla administracji
/weather - zmiana pogody
/time set - zmiana czasu
/tp - teleport do gracza
/ec <nick> - otwieram enderchest gracza
8. Mam dość sporą wiedzę na temat gry. Jestem cierpliwy i wyrozumiały. Ponieważ mam dużo wolnego czasu, mogę pomagać w ogarnięciu czatu i dawać wskazówki początkującym.Moge robic często jakies małe konkursy, pomagać w komendach lub sposobach na zarobek. Jestem bardzo ogarniętą i odpowiedzialną osobą.
9. Lubię słuchać muzyki, grać w gry, lubie piłkę nożna. Jestem pracowity.Mam dużo wolnego czasu, więc to nie problem pilnować serwera minecraft. Lubię także jeździć rowerem. Interesuje się motoryzacja.Lubie wcześnie wstawac a także pograć w takie tryby jak creative, gildie, bedwars i inne minigry
10. Moge coś szybko ogarnać
11. 1.12.2
12. Nie miałem okazji.Mam nadzieje ze sie to zmieni
13. Nie
2. W lipcu 15
3. Fr0zin
4. od stycznia
5. 2-4h, zalezy od dnia
6. Posiadam Facebooka,skype,discord. TeamSpeak
7. Przydatne komendy:
/mute - wycisza gracza
/kick - wyrzuca gracza
/v - bycie niewidzialnym
/cc - czyszczenie czatu
/c on - włączenie czatu
/c off - wyłączenie czatu
/warn - ostrzeżenie gracza
/ac - chat dla administracji
/weather - zmiana pogody
/time set - zmiana czasu
/tp - teleport do gracza
/ec <nick> - otwieram enderchest gracza
8. Mam dość sporą wiedzę na temat gry. Jestem cierpliwy i wyrozumiały. Ponieważ mam dużo wolnego czasu, mogę pomagać w ogarnięciu czatu i dawać wskazówki początkującym.Moge robic często jakies małe konkursy, pomagać w komendach lub sposobach na zarobek. Jestem bardzo ogarniętą i odpowiedzialną osobą.
9. Lubię słuchać muzyki, grać w gry, lubie piłkę nożna. Jestem pracowity.Mam dużo wolnego czasu, więc to nie problem pilnować serwera minecraft. Lubię także jeździć rowerem. Interesuje się motoryzacja.Lubie wcześnie wstawac a także pograć w takie tryby jak creative, gildie, bedwars i inne minigry
10. Moge coś szybko ogarnać
11. 1.12.2
12. Nie miałem okazji.Mam nadzieje ze sie to zmieni
13. Nie
Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.06.2018, 14:41 przez Fr0zin.