kozak113377@wp.pl
Ferranzio_
0
4 posts
2 threads
Administracja mam dla was propozycje. Naprawcie te skiny bo cały serwer ma steve i alex. Pozdrawiam
nigry
WOW!
6
298 posts
0 threads
Polecam kupić premium a nie.
kozak113377@wp.pl
Ferranzio_
0
4 posts
2 threads
23.01.2018, 20:24 -
No ale po co mi premke j a nie chciałem zmieniać skina tylko jak mam swój skin i mi nie działa a na innych serwerach bez minecraft premium działa.Jak tak ma byc to po co wprowadziliście możliwość zmieniania skina bez minecraft premium!
MegiMef
WOW!
26
149 posts
4 threads
Zamula serwer jak wszyscy gracze używają /skin.
Proponuję naprawić działanie /skin, ale dla rang VIP+
Wtedy również więcej osób będzie chciało kupić rangę i serwer nie będzie tak przeciążony bo mniej osób będzie miało dostęp do komendy.
Hasu
Kochający
1
2 posts
0 threads
Większość serwera minecraft ma skiny Steve i Alex, nawet gracze z premium (jestem tego czystym przykładem), więc naprawdę przydałoby się coś z tym zrobić. :c
lolol
kozak113377@wp.pl
Ferranzio_
0
4 posts
2 threads
No i oni mnie popierają. No i te steve i alex denerwują bo jak się robi konkurs skinów to nie widać skinów tyko steve lub alex
==================================================================================
P O Z D R A W I A M. IzoPL MegiMef hasu
Nakimeq
Niezarejestrowany
Moim zdaniem to dobrze, że popsuły się te skiny, bo osoby, które kupiły minecraft premium mogą czuć się wyróżnieni, a konkursy skinów to nie jedyna zabawa.
mrzelek
Zjedzony, baju
17
175 posts
14 threads
(02.02.2018, 23:10)Nakimeq napisał(a): Moim zdaniem to dobrze, że popsuły się te skiny, bo osoby, które kupiły minecraft premium mogą czuć się wyróżnieni, a konkursy skinów to nie jedyna zabawa.
Zgadzam się :>
W stodole na dole
Ifrinishi
Czytający
26
0 posts
0 threads
Skiny zostały naprawione.
//Zamykam
pyra777_
Mało rozmowny
2