26.01.2018, 21:43 -
1.Imię: Marcel
2.Wiek: 19
3.Nick w grze: Razor
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. Niecałe 2 tygodnie.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. Kilkanaście godzin albo kilka, to zależy.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Niestety nie, ponieważ nie używam je.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: gamemode 0 (bardzo lubię ją), gamemode 1 (jeżeli, to tylko na budowe w serwerze minecraft), list, ban, pardon, kick i wiele innych.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Chciałbym pomóc administracji w utrzymaniu porządku i odciążyć ich od problemów.
9.Coś o sobie: Jestem w rzeczywistości sceptykiem, nie zbyt radosny chłopak to co kiedyś i mający wiele problemów na głowie. Mimo wszystko cenię sobie dane słowo, które otrzymam i je dotrzymuję. Cenię sobie również prywatność anonimową. Wiele błędów popełniałem i nadal popełniam pomimo tego nadal się uczę i będę, jak każdy z nas wszystkich.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Niestety tego rodzaju sprzętu nie posiadam.
11.Jaki minecraft posiadasz ? Terramining.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Oczywiście nigdy jeszcze nie miałem takiej możliwości.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Jeszcze nie, ale zamierzam spróbować.