18.01.2018, 18:07 -
1.NICK: OldPlayer
2.NICK OSKARŻANEJ OSOBY: HaZhul
3.DATA/GODZINA: 18.01.2018, okokło 17:40
4.SKARGA: Uważam, że zostałem niesprawiedliwie potraktowany podczas sprawdzania.
2.NICK OSKARŻANEJ OSOBY: HaZhul
3.DATA/GODZINA: 18.01.2018, okokło 17:40
4.SKARGA: Uważam, że zostałem niesprawiedliwie potraktowany podczas sprawdzania.
5.UZASADNIENIE: Po walce z gildią TTV3 zostałem zabrany przez gracza HaZhul z tej właśnie gildi do sprawdzania, zaproponował mi sprawdzania poprzez Skype, na co przystałem, zaczekałem około 5 min, po czym napisał mi, ze jedak nie, gdyż mu coś nie działa wtedy kazał mi pobrać teamvivera na co zgodzić się nie mogłem, ponieważ na pulpicie mam swoje prywatne rzeczy w stylu; Haseł, Zdjęć rodziny, czy chociażby tapety z moją dziewczyną. Poprosiłem czy mógłby jeszcze raz coś popróbować z skype, jednak się nie zgodził, nie mogliśmy dojść do porozumienia przez co dostałem bana. Chciałbym, żeby osoba sprawdzająca mnie dostała ostrzeżenie/degrada, a ja sam został odbanowany ponieważ byłem czysty, a powód mojego bana ''Brak współpracy'' moim zdaniem wynika z niekompetencji HaZhul. PS Na tym wszystkim cierpi tez mój młodszy brat który również nie może grać [Gramy na tym samym komputerze] Ponieważ dostałem bana na ip.
6.DOWODY: Screenów nie robiłem, a żałuje, ale myślę, że rozmowy na msg znajdziecie w logach.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2018, 18:08 przez gedrum.