[Podanie] WiktorIsMe

Napisał(a): WiktorIsMe

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

16 posts in this topic
WiktorIsMe
Niezarejestrowany

width=

7 posts 2 threads Dołączył: Mar 2016
19.03.2016, 16:08 -
Czy teraz sprawdzisz podanie, pitereek?
Kimberly
Niezarejestrowany

19.03.2016, 20:28 -
Komendy wymienione nie sa potrzebne w roli kidmoderatora i cos czuje ze chce miec ta range tylko aby miec dostep do //wand co kidmoderator i tak nie ma. Na nie.
WiktorIsMe
Niezarejestrowany

width=

20.03.2016, 00:10 -
Ten serwer to gniot, nikt nie przestrzega regulaminu (serio, ostatnio erotyka itd. a ProcmoYT nie reagował nawet nie dając zgodnie z regulaminem mute 1h).

Wiecie co? Mój pusty serwer jest lepszy.

Przynajmniej róbcie graczom szczęścia oraz spełniajcie marzenia, a nie braku marzeń, złości itd.

Jeśli to zrobicie, wrócę z chęcią na serwer.

- Wiktor

+ Tracicie graczy. Angry
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2016, 00:12 przez WiktorIsMe.
ProcmoYT
Sztefan

width=

9
76 posts 3 threads Dołączył: Feb 2016
20.03.2016, 00:18 -
(20.03.2016, 00:10)WiktorIsMe napisał(a):
Ten serwer to gniot, nikt nie przestrzega regulaminu (serio, ostatnio erotyka itd. a ProcmoYT nie reagował nawet nie dając zgodnie z regulaminem mute 1h).

Wiecie co? Mój pusty serwer jest lepszy.

Przynajmniej róbcie graczom szczęścia oraz spełniajcie marzenia, a nie braku marzeń, złości itd.

Jeśli to zrobicie, wrócę z chęcią na serwer.

- Wiktor

+ Tracicie graczy. Angry
Chłopcze sam złamałeś 4x regulamin w jedną godzinę! Więc nie mów na innych Graczy. Po 2 pisałem zw bo idę sprawdzić podania, Wróciłem ukarałem graczy, którzy złamali regulamin, więc nie wiem o co Ci teraz chodzi.
Pomogłem??? Zostaw +1 Reputacji to nie boli Smile
--------------------------------------------------------

WiktorIsMe
Niezarejestrowany

width=

20.03.2016, 00:32 -
Nie dość, że w domu codziennie mnie boli głowa i przychodze na ten serwer odpocząć trochę to jeszcze raz dostałem mute za nic i musiałem płacić żeby się odmutować. Czy teraz mnie rozumiecie? Jeśli nie... Po prostu nie wiem jak to wytłumaczyć wydaje pieniądze na? Na nic! Prawie każde podanie 'nie'. Czy ten serwer będzie się trzymał długo? Nie sądze. Rekrutacja? Najlepsza. Prawie każdy odrzucany. Plis. Czy możecie mnie przyjąć? Jak coś będę od razu po szkole wchodził na serwer a nawet nagrywał. Czy to ma wreszcie sens? Ten tekst jest dłuższy od samego podania. Piszę to w nocy z wielkim bólem głowy i łzami w oczach. Proszę.  Heart

Obiecuje będę przestrzegał regulaminu i to się nie powtórzy. Zrobię co chcecie, tylko proszę przyjmijcie mnie.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2016, 00:37 przez WiktorIsMe.
ProcmoYT
Sztefan

width=

9
76 posts 3 threads Dołączył: Feb 2016
20.03.2016, 00:40 -
(20.03.2016, 00:32)WiktorIsMe napisał(a): Nie dość, że w domu codziennie mnie boli głowa i przychodze na ten serwer odpocząć trochę to jeszcze raz dostałem mute za nic i musiałem płacić żeby się odmutować. Czy teraz mnie rozumiecie? Jeśli nie... Po prostu nie wiem jak to wytłumaczyć wydaje pieniądze na? Na nic! Prawie każde podanie 'nie'. Czy ten serwer będzie się trzymał długo? Nie sądze. Rekrutacja? Najlepsza. Prawie każdy odrzucany. Plis. Czy możecie mnie przyjąć? Jak coś będę od razu po szkole wchodził na serwer a nawet nagrywał. Czy to ma wreszcie sens? Ten tekst jest dłuższy od samego podania. Piszę to w nocy z wielkim bólem głowy i łzami w oczach. Proszę.  Heart

Obiecuje będę przestrzegał regulaminu i to się nie powtórzy. Zrobię co chcecie, tylko proszę przyjmijcie mnie.

Ziomek najpierw piszesz, że serwer to gó*** Teraz prosisz o szanse, i jak ty jesteś ogarniętą osobą?? To nie, że pitruk Ci ulży twoimi proźbami, podanie to podanie. Napiszesz ładne, estetyczne, będziemy na TAK, ale jak teraz napisałeś, to raczej wszyscy są na NIE! Sory, poczekać musisz.
Pomogłem??? Zostaw +1 Reputacji to nie boli Smile
--------------------------------------------------------

Karpiu
Niezarejestrowany

21.03.2016, 11:41 -
Prośba o sprawdzenie podania, oraz składanie podania na więcej niż jeden serwer jednocześnie.
Jestem na nie.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości