21.07.2017, 10:10 -
1. Imię:
Gabriel
2. Wiek:
16 lat.
3. Nick w grze:
shadeplaygames
4.Czas, od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:
od niedawana ale wciaz nabijam godziny bo fajnie mi sie tutaj gra z taką miłą admistracją
5. Czas dzienny, jaki możesz poświęcić na serwer:
Siedze tak po 3-4h ale w sobote niedziele więcej `
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?:
TeamSpeak3, FaceBook, Skype. (Łącznie 3 - czyli wszystkie).
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/vanish-ukrywa twoją postać, /cc-czyści czat, /c on-włącza czat, /c off-wyłącza czat, /kick nick-wyrzuca gracza z serwera minecraft, /warn nick-nadaje ostrzeżenie graczowi, /mute nick (stałe lub czasowe) - zablokowuję opcję pisania na czacie, /tempmute nick 10m powód np: spam.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Ponieważ jestem osobą która lubi pomagać oraz mam spore doswiadczenie,serwer jest stabilny nie mam do niego zastrzezen ani do osob z admistracji bo są mili . Myśle ze nadawałbym sie na to stanowisko
9. Coś o sobie:
Mam na imię Gabriel , mieszkam na wsi na codzien jestem osobą spokojną i opanowaną w przyslosci mysle o zostaniu mechanikiem samochodowym lub informatykiem. Nie lubie krętactw u innych i przemocy.
10. Czy masz sprawny mikrofon ?:
Tak mam aktualnie mikrofon
11. Jaki minecraft posiadasz ?:
Posiadam konto nonpremium
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? (NIE PODAWAJ IP):
Oczywiście głównie mój staż w mc skladał sie w byciu w admistracji na mniejszych serwerach lecz potem przerzuciłem sie na wieksze gdzie również odnosilem sukcesy jako helper.
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy ?:
Niestety nie ale wyczekuje momentu aż będzie rekrutacja
Gabriel
2. Wiek:
16 lat.
3. Nick w grze:
shadeplaygames
4.Czas, od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:
od niedawana ale wciaz nabijam godziny bo fajnie mi sie tutaj gra z taką miłą admistracją
5. Czas dzienny, jaki możesz poświęcić na serwer:
Siedze tak po 3-4h ale w sobote niedziele więcej `
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?:
TeamSpeak3, FaceBook, Skype. (Łącznie 3 - czyli wszystkie).
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/vanish-ukrywa twoją postać, /cc-czyści czat, /c on-włącza czat, /c off-wyłącza czat, /kick nick-wyrzuca gracza z serwera minecraft, /warn nick-nadaje ostrzeżenie graczowi, /mute nick (stałe lub czasowe) - zablokowuję opcję pisania na czacie, /tempmute nick 10m powód np: spam.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Ponieważ jestem osobą która lubi pomagać oraz mam spore doswiadczenie,serwer jest stabilny nie mam do niego zastrzezen ani do osob z admistracji bo są mili . Myśle ze nadawałbym sie na to stanowisko
9. Coś o sobie:
Mam na imię Gabriel , mieszkam na wsi na codzien jestem osobą spokojną i opanowaną w przyslosci mysle o zostaniu mechanikiem samochodowym lub informatykiem. Nie lubie krętactw u innych i przemocy.
10. Czy masz sprawny mikrofon ?:
Tak mam aktualnie mikrofon
11. Jaki minecraft posiadasz ?:
Posiadam konto nonpremium
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? (NIE PODAWAJ IP):
Oczywiście głównie mój staż w mc skladał sie w byciu w admistracji na mniejszych serwerach lecz potem przerzuciłem sie na wieksze gdzie również odnosilem sukcesy jako helper.
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy ?:
Niestety nie ale wyczekuje momentu aż będzie rekrutacja
Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2017, 10:10 przez shadeplaygames.