GhsS
WOW!
6
107 posts
9 threads
Witajcie! Ja jestem Adrian, ludzie mówią Mi Gh (GjeHa), lub (DżiHa). Jestem tu od niedawna i postanowiłem się z Wami przywitać, mam nadzieję, że nie będę sprawiał kłopotów oraz będzie Nam się wspólnie fajnie grało.
I takie jeszcze pytanie.
Na Creative niby rekrutacja jest otwarta, lecz nie Mogę (Bynajmniej Ja) napisać nowego wątku, mam rozumieć, że rekrutacja jest zamknięta?
Jeszcze raz sie z Wami witam i pozdrawiam!
/Gh
Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2017, 20:37 przez GhsS.
iAinshine
Niezarejestrowany
Rekrutacja jest otwarta z tego co mi wiadomo i podania można dalej składać nie wiem co mogloby byc powodem ze ty nie mozesz ;/ postaram sie to zglosic administracj na sewerze jak tylko kogos znajde i zapytac o co chodzi.
GhsS
WOW!
6
107 posts
9 threads
(22.08.2017, 20:44)iAinshine napisał(a): Rekrutacja jest otwarta z tego co mi wiadomo i podania można dalej składać nie wiem co mogloby byc powodem ze ty nie mozesz ;/ postaram sie to zglosic administracj na sewerze jak tylko kogos znajde i zapytac o co chodzi.
Nie mam zielonego pojęcia, pisałem do ROOT'a, ale Mi nie odpisała na wiadomość. Mam nadzieję, że zostanie to szybko wyjaśnione, bo chcę złożyć podanie.
#EDIT! Na całym dziale "Creative" nie mogę pisać wątków, ani odpowiadać.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2017, 20:50 przez GhsS.
iAinshine
Niezarejestrowany
Dobra , skonczylem to co robilem ide na ts moze zlapie manfreda on postara ci sie w jakims stopiu pomoc / odpisac na pytania
ToXtosieX
AntosPL23
16
238 posts
13 threads
Mikolajov
Nowy
1
8 posts
2 threads
czeeść!
Margarynka
Nowy
0
5 posts
0 threads
Dandys_Saczy
WOW!
11
619 posts
7 threads
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.04.2019, 21:48 przez Dandys_Saczy.