16.08.2017, 02:50 -
1. Imię: Weronika
2. Wiek: 15 lat, mam nadzieje, że nie przeszkadza ;p
3. Nick w grze: triiickje
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: 12/13.08.2017r. ale grałam też na poprzedniej edycji
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 2/4h
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy ? Jakie ?: FB,Skype dawno nie korzystałam, ale mogę zacząć znowu, ts nie mam, ale jak będzie potrzeba to założę
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/cc - czyści czat
/c off - wyłącza czat
/c on - włącza czat
/warn (nick) - ostrzega danego gracza
/kick (nick) - wyrzuca danego gracza z serwera minecraft
/fly - latanie
/vanish - niewidzialność
/afk - kiedy jesteśmy zajęci
/mute (nick) (powód) - wyciszenie
/tempmute - wycisza gracza na określony czas
/invsee (nick) - widzimy co dany gracz ma w eq
/bc (treść) - dodaje ogłoszenie na czacie
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem ogarniętą, miłą i uczciwą osobą, chętnie pomagam innym oraz chciałabym się sprawdzić w roli administracji. Lubię jak na serwerze minecraft jest porządek i chciałabym też pomóc administracji w utrzymaniu ładu
9. Coś o sobie: Oglądam dużo seriali (głównie z Netflixa), gram w gry takie jak Dota 2, Don't Starve, Flame In The Flood i oczywiście Minecraft. W czasie wolnym rysuję i słucham muzyki. Interesuje się Indiami i ich kulturą. Lubię kolor niebieski :3
10. Czy masz sprawny mikrofon?: Na 90% tak, bo go dawno nie używałam
11. Jaki Minecraft posiadasz?: Premium
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Nie, dlatego (tak jak pisałam wyżej) chcę się sprawdzić w tej roli
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie
2. Wiek: 15 lat, mam nadzieje, że nie przeszkadza ;p
3. Nick w grze: triiickje
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: 12/13.08.2017r. ale grałam też na poprzedniej edycji
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 2/4h
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy ? Jakie ?: FB,Skype dawno nie korzystałam, ale mogę zacząć znowu, ts nie mam, ale jak będzie potrzeba to założę
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/cc - czyści czat
/c off - wyłącza czat
/c on - włącza czat
/warn (nick) - ostrzega danego gracza
/kick (nick) - wyrzuca danego gracza z serwera minecraft
/fly - latanie
/vanish - niewidzialność
/afk - kiedy jesteśmy zajęci
/mute (nick) (powód) - wyciszenie
/tempmute - wycisza gracza na określony czas
/invsee (nick) - widzimy co dany gracz ma w eq
/bc (treść) - dodaje ogłoszenie na czacie
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem ogarniętą, miłą i uczciwą osobą, chętnie pomagam innym oraz chciałabym się sprawdzić w roli administracji. Lubię jak na serwerze minecraft jest porządek i chciałabym też pomóc administracji w utrzymaniu ładu
9. Coś o sobie: Oglądam dużo seriali (głównie z Netflixa), gram w gry takie jak Dota 2, Don't Starve, Flame In The Flood i oczywiście Minecraft. W czasie wolnym rysuję i słucham muzyki. Interesuje się Indiami i ich kulturą. Lubię kolor niebieski :3
10. Czy masz sprawny mikrofon?: Na 90% tak, bo go dawno nie używałam
11. Jaki Minecraft posiadasz?: Premium
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Nie, dlatego (tak jak pisałam wyżej) chcę się sprawdzić w tej roli
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.08.2017, 12:02 przez triiickje.
Whatever The Hell We Want