09.08.2017, 19:50 -
1.Imię: Maja
2.Wiek: 15, ale mam nadzieję, że to nie zbyt przeszkadza
3.Nick w grze: Mery009
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około 3 lata.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Na serwer mogłabym poświęcić 3/6 godzin.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Posiadam wszystkie: Skype, TS3 oraz Facebook.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
/ban [nick] [powód] - banuje gracza, na zawsze.
/tempban [nick] [czas] [powód] - banuje.
/mute [nick] [powód] - gracz nie może pisać, na zawsze.
/tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza, na określony czas.
/v /vanish - jesteś niewidzialny.
/cc - czyści chat.
/invsee [nick] - otwiera ekwipunek, danego gracza.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Dlaczego? Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną oraz inteligentą. Z chęcią pracuję w grupie oraz zawsze jestem ogarnięta. Lubię, gdy na serwerze minecraft panuje porządek. Potrafię dosyć sporo komend i mam duże doświadczenie. Jestem dla innych miła i pomocna. Z chęcią pomagam innym.
9.Coś o sobie: Jestem Maja i mam 15 lat. Gram na tym serwerze minecraft bardzo długo, tak samo jak w minecrafta. Posiadam kota oraz psa. Mój ulubiony kolor to miętowy, a zespół "5 Seconds Of Summer". Jestem miła, uczciwa, skromna oraz nieśmiała. Czasem jestem dziwna i coś mi odbija, ale mam nadzieję, że to nie przeszkadza ;-;
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak, posiadam.
11.Jaki minecraft posiadasz ? Posiadam Minecraft Premium.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak, miałam możliwość.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Jeszcze nie byłam.
2.Wiek: 15, ale mam nadzieję, że to nie zbyt przeszkadza
3.Nick w grze: Mery009
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około 3 lata.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Na serwer mogłabym poświęcić 3/6 godzin.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Posiadam wszystkie: Skype, TS3 oraz Facebook.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
/ban [nick] [powód] - banuje gracza, na zawsze.
/tempban [nick] [czas] [powód] - banuje.
/mute [nick] [powód] - gracz nie może pisać, na zawsze.
/tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza, na określony czas.
/v /vanish - jesteś niewidzialny.
/cc - czyści chat.
/invsee [nick] - otwiera ekwipunek, danego gracza.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Dlaczego? Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną oraz inteligentą. Z chęcią pracuję w grupie oraz zawsze jestem ogarnięta. Lubię, gdy na serwerze minecraft panuje porządek. Potrafię dosyć sporo komend i mam duże doświadczenie. Jestem dla innych miła i pomocna. Z chęcią pomagam innym.
9.Coś o sobie: Jestem Maja i mam 15 lat. Gram na tym serwerze minecraft bardzo długo, tak samo jak w minecrafta. Posiadam kota oraz psa. Mój ulubiony kolor to miętowy, a zespół "5 Seconds Of Summer". Jestem miła, uczciwa, skromna oraz nieśmiała. Czasem jestem dziwna i coś mi odbija, ale mam nadzieję, że to nie przeszkadza ;-;
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak, posiadam.
11.Jaki minecraft posiadasz ? Posiadam Minecraft Premium.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak, miałam możliwość.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Jeszcze nie byłam.