09.08.2017, 19:19 -
1.Imię: Sebastian.
2.Wiek: 15, lecz mam nadzieję, że to nie sprawi problemu .
3.Nick w grze: Krolik.
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: na serwerze minecraft Lecraft gram około dwa tygodnie, lecz siedzę z 5 godzin dziennie.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Mogę poświęcić około 5-6 godzin dziennie.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Facebook, skype, Ts3.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
- /spr sprawdz Nick
- /ban nick powod
- /tempban ncik czas powod
- /unban nick
- /banip nick
- /unban-ip nick
- /op nick
/time
- /tp nick przyjaciela swoj nick
- /god nick
- /item
- /list
- /give. gracz id ilosc
- / save-all
- /save-off
- /stop
- /rules
- /setspawn
1- /who
- /fly nick
- /cc
- /c off
- /c on
- /mute nick powod
- oraz te podstawowe np: /gm 1 itp.
Oto są komendy które znam
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ja dlatego, ze jak gram czasami to widz jakieś dzieci które przeklinają albo się wyzywają na czacie czasami też się trafi jakiś cziter . Lubię bardzo pomagać graczom, jestem bardzo pomocny, chętny do pomocy, ogarnięty, miły, spokojny, łatwo mi złapać jakiś kontakt . Mam nadzieję, że już tyle starczy .
9.Coś o sobie: Mam na imię Sebastian, mam 15, ogarniam, można mi też zaufać , trudno mnie wyprowadzić z równowagi , jestem bardzo pomocny, mił, ogarniam rangę, posiadam darmowego minecraft'a, lubię pogrywać na serwerze minecraft, dużo biegam i często wychodzę na dwór. Bardzo nie lubię Języga niemieckiego, chemii, oraz fizyki xd. Mam nadzieję, że tyle starczy .
10.Czy masz sprawny mikrofon ?
11.Jaki minecraft posiadasz ? Ja posiadam darmowego Shiginima Launcher.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Nie, niestety nie .
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie .
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2017, 14:11 przez Krolik.