26.07.2017, 01:06 -
1. Kacper
2. 16
3. Quiker_
4. 5 miesięcy
5. Creative, 31;23
6. Facebook,TeamSpeak,Skype.
7. //set //undo //wand //replace //pos1 //pos2 //expand //redo //copy //paste //load //save //remove //butcher /clearhistory //wals //br //sphere //hsphere //smooth
8. Ponieważ bardzo ładnie buduje. Chiałbym pomagać w rozwoju serwera minecraft.Miałem budowniczego na wielu serwerach na których grało po 12000 graczy.
9. Gram w Mc od jakiś 5,6 lat.Mam duże doświadczenie jeśli chodzi o budowanie.
10 .Mam. Bardzo dobra jakość dźwięku.
11. Premium niestery sprzedałem
12. Tak miałem Administratora i Budowniczego i nadal mam na niektórych serwerach.
13. Nie niebyłem.
14. Najbardziej Lubie W stylu starorzytnym,Gotyckim i netherowo średniowiecznym. Ale umiem budować praktycznie w każdym.
2. 16
3. Quiker_
4. 5 miesięcy
5. Creative, 31;23
6. Facebook,TeamSpeak,Skype.
7. //set //undo //wand //replace //pos1 //pos2 //expand //redo //copy //paste //load //save //remove //butcher /clearhistory //wals //br //sphere //hsphere //smooth
8. Ponieważ bardzo ładnie buduje. Chiałbym pomagać w rozwoju serwera minecraft.Miałem budowniczego na wielu serwerach na których grało po 12000 graczy.
9. Gram w Mc od jakiś 5,6 lat.Mam duże doświadczenie jeśli chodzi o budowanie.
10 .Mam. Bardzo dobra jakość dźwięku.
11. Premium niestery sprzedałem
12. Tak miałem Administratora i Budowniczego i nadal mam na niektórych serwerach.
13. Nie niebyłem.
14. Najbardziej Lubie W stylu starorzytnym,Gotyckim i netherowo średniowiecznym. Ale umiem budować praktycznie w każdym.