Nakimeq
Niezarejestrowany
(18.07.2017, 18:33)xPlejak napisał(a): (18.07.2017, 16:26)Nakimeq napisał(a): (18.07.2017, 14:56)xPlejak napisał(a): Jestem na nie bo budowle nie przypadły mi do gustu, jak porównałem chociaż jeden domek z nowym budowniczym to różnica była wielka..
nwm co ci się nie podoba jak napiszesz mogę zmienić
Zerknij na budowle jakiegoś budowniczego a potem na swoje i je porównaj, oki?
zerknąłem i wydają się na podobnym poziomie jeżeli nie masz nic więcej do powiedzenia to nie krytykuj mnie bo sprawia mi to przykrość
nie chce mieć żadnych wrogów i wgl
(błąd) kolejny..xdd
rzodkiew
Nowy
0
6 posts
3 threads
jestem na TAK!
Wszyscy kiedyś UMRZEMY!
Nakimeq
Niezarejestrowany
(błąd) proszę u usunięcie tego komentarza
Majaquuu
WOW!
14
560 posts
24 threads
Blurry
Niezarejestrowany
Nakimeq nie spam tymi komentarzami (błąd) itp. bo ty to robisz tylko po to żeby to było w ostatnio w aktywnych
+Jestem jednak NA NIE. Zmieniasz styl ściągając to trochę dach ode mnie trochę od Acro i jeszcze do tego robisz wizualnie (brak wnętrz, na odwal się zrobione itp.)
Nakimeq
Niezarejestrowany
(19.07.2017, 12:21)Blurry napisał(a): Nakimeq nie spam tymi komentarzami (błąd) itp. bo ty to robisz tylko po to żeby to było w ostatnio w aktywnych
+Jestem jednak NA NIE. Zmieniasz styl ściągając to trochę dach ode mnie trochę od Acro i jeszcze do tego robisz wizualnie (brak wnętrz, na odwal się zrobione itp.)
nieśmiałbym ściągać od kogoś a jeśli chodzi o te dachy to sam podesłałeś mi taką propozycje domy są jeszcze niegotowe gdy je skończę budować możesz jeszcze raz napisać swoją opinię..
Blurry
Niezarejestrowany
Napisałem "oprzeć" a nie zerżnąć prosto z mojej arenki bedwars xdd.
Nakimeq
Niezarejestrowany
(19.07.2017, 12:59)Blurry napisał(a): Napisałem "oprzeć" a nie zerżnąć prosto z mojej arenki bedwars xdd.
skoro uważasz że spamie nie wypowiem się w tym temacie kk..
Nakimeq
Niezarejestrowany
hilereq
Mało rozmowny
1
19 posts
6 threads
ja uważam że jest dobry w budowaniu nwm jak wy