14.12.2016, 21:06 -
1. Imię: Bartek
2. Wiek:17, za chwilę 18.
3. Nick w grze: Grindenwald
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2gi tydzień.
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: poniedziałek-piątek 3-4 godziny, weekend do 6 godzin.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak, posiadam sprawne mikro.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: TS3 posiadam, skype nie. Dodatkowo korzystam z Discorda.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/tempban [nick] [czas] [powód] - banuje gracza na określony czas
/tempmute [nick] [czas] [powód] - Mutuje gracza na określony czas
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z servera
/sun - zmienia pogodę na słoneczną
/rain - zmienia pogodę na deszczową
/night - zmienia tryb na nocny
/day - zmienia tryb na dzienny
/invsee [nick] - zagląda do eq gracza
/jail [nick] [czas] [powód] - wtrąca gracza do więzienia na określony czas
/cc - wyczyszczenie czatu
/v - ukrycie na liscie graczy
/seen [nick] - pokazuje jak dawno gracz nie był na serverze i pokazuje jego IP.
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Uważam że jestem osobą pomocną, komunikatywną i odpowiedzialną. Potrafię przyznać się do błędu, wszakże każdy je popełnia. Często siedzę na TSie, gdzie rozmawiam z innymi. Na czacie gry staram się pomagać graczom, podpowiadam nowym jak szybko ,,obczaić'' server, czyli jak funkcjonuje. Znam dokładnie zasady ortografii, jednak nie poprawiam każdej literówki (nie jestem gramatycznym onanistą).
11. Dodatkowe informacje o sobie: Poza siedzeniem przy kompie mam dość dużo innych zainteresowań, min cosplay, jazda konna, wikliniarstwo, a ostatnio i malowanie. Trochę człowiek artysta, o szerokich horyzontach
Co do komunikacji ze mną, prawie zawsze jestem dostępny na facebooku, gdzie zawsze można się ze mną skontaktować
2. Wiek:17, za chwilę 18.
3. Nick w grze: Grindenwald
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2gi tydzień.
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: poniedziałek-piątek 3-4 godziny, weekend do 6 godzin.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak, posiadam sprawne mikro.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: TS3 posiadam, skype nie. Dodatkowo korzystam z Discorda.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/tempban [nick] [czas] [powód] - banuje gracza na określony czas
/tempmute [nick] [czas] [powód] - Mutuje gracza na określony czas
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z servera
/sun - zmienia pogodę na słoneczną
/rain - zmienia pogodę na deszczową
/night - zmienia tryb na nocny
/day - zmienia tryb na dzienny
/invsee [nick] - zagląda do eq gracza
/jail [nick] [czas] [powód] - wtrąca gracza do więzienia na określony czas
/cc - wyczyszczenie czatu
/v - ukrycie na liscie graczy
/seen [nick] - pokazuje jak dawno gracz nie był na serverze i pokazuje jego IP.
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Uważam że jestem osobą pomocną, komunikatywną i odpowiedzialną. Potrafię przyznać się do błędu, wszakże każdy je popełnia. Często siedzę na TSie, gdzie rozmawiam z innymi. Na czacie gry staram się pomagać graczom, podpowiadam nowym jak szybko ,,obczaić'' server, czyli jak funkcjonuje. Znam dokładnie zasady ortografii, jednak nie poprawiam każdej literówki (nie jestem gramatycznym onanistą).
11. Dodatkowe informacje o sobie: Poza siedzeniem przy kompie mam dość dużo innych zainteresowań, min cosplay, jazda konna, wikliniarstwo, a ostatnio i malowanie. Trochę człowiek artysta, o szerokich horyzontach
Co do komunikacji ze mną, prawie zawsze jestem dostępny na facebooku, gdzie zawsze można się ze mną skontaktować