21.11.2016, 17:52 -
1. Imię: Maja
2. Wiek: Mam skończone 14 lat.
3. Nick w grze: Mery009
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Mam konto Premium.
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około 3/4 miesięcy.
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: W tygodniu od 2 do 4, a w weekendy od 3 do 6 czasami.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Posiadam sprawny mikrofon.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Nie posiadam skype, ale mam TeamSpeak3.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/kick [nick] [powód]- wyrzuca z serwera minecraft
/mute [nick] [powód]- daj mute na zawsze
[i]/tempmute [nick] [powód] [czas][/i]
/ban [nick] [powód]- banuje gracza
/tempban [nick] [czas]- banuje gracza na dany czas
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Ponieważ chciałabym doprowadzić serwer do ładu, wyjaśniałabym i
pomagałabym innym graczom. Zawsze chciałam mieć jakąś ważną rangę i mam nadzieję, że w końcu mi się uda. Nigdy się nie poddam. Oraz chcę dodać, że keidy poprawiam innych jakby to ignorują, a chcę żeby się poprawili. Oczywiście staram się ile tylko mogę...
11. Dodatkowe informacje o sobie: Jestem miłą i oryginalną osobą. Nie lubie jak inne osoby przeklinają czy robią jakieś inne złe rzeczy. Interesuję się koszykówką. Uwielbiam zwierzęta, a szczególnie koty.
2. Wiek: Mam skończone 14 lat.
3. Nick w grze: Mery009
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Mam konto Premium.
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około 3/4 miesięcy.
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: W tygodniu od 2 do 4, a w weekendy od 3 do 6 czasami.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Posiadam sprawny mikrofon.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Nie posiadam skype, ale mam TeamSpeak3.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/kick [nick] [powód]- wyrzuca z serwera minecraft
/mute [nick] [powód]- daj mute na zawsze
[i]/tempmute [nick] [powód] [czas][/i]
/ban [nick] [powód]- banuje gracza
/tempban [nick] [czas]- banuje gracza na dany czas
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Ponieważ chciałabym doprowadzić serwer do ładu, wyjaśniałabym i
pomagałabym innym graczom. Zawsze chciałam mieć jakąś ważną rangę i mam nadzieję, że w końcu mi się uda. Nigdy się nie poddam. Oraz chcę dodać, że keidy poprawiam innych jakby to ignorują, a chcę żeby się poprawili. Oczywiście staram się ile tylko mogę...
11. Dodatkowe informacje o sobie: Jestem miłą i oryginalną osobą. Nie lubie jak inne osoby przeklinają czy robią jakieś inne złe rzeczy. Interesuję się koszykówką. Uwielbiam zwierzęta, a szczególnie koty.