16.08.2016, 11:58 -
1. Imię: Oliwka
2. Wiek 14 lat
3. Nick w grze: Olivka200.
4. Status Konta [Premium/Nom-Premium] Premium.
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około 2 lata [Miałam kilkumiesięczną przerwę]
6. Czas jaki możesz poświęcić na serwer 4/6 godziny.
7. Posiadasz sprawny mikrofon [Tak/Nie] Tak
8. Posiadasz Skype oraz Teamspeak3? [Tak/nie]: Tak oba.
9. Komendy potrzebne w roli młodszego moderatora:
-/tempban, -/ban, -/banip, -/mute, -/jail, -/seen, -/fly, -/kick, -/socialspy, -/day, -/nigyh, -/sun, -/rain, -/rain, /storm.
Mam nadzieję, że tyle wystarczy, nie wiem jakie są uprawnienia na kid moda tym serwerze minecraft.
10.Dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
Jestem radosną i wesołą osobą. Chętnie posłużę pomocą w nawet najgorszych przypadkach. W osądach nie kieruję się złośliwością i staram się być obiektywna. Jestem także dyspozycyjna i cierpliwa.
11.Dodatkowe informacje o sobie:
Pochodzę z województwa podlaskiego. Moją pasją jest jeździectwo. Lubię jeździć na rolkach. Interesuję się też piłką nożną, muzyką i krawiectwem. Kocham zwierzęta. Mam nadzieję że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę.
2. Wiek 14 lat
3. Nick w grze: Olivka200.
4. Status Konta [Premium/Nom-Premium] Premium.
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około 2 lata [Miałam kilkumiesięczną przerwę]
6. Czas jaki możesz poświęcić na serwer 4/6 godziny.
7. Posiadasz sprawny mikrofon [Tak/Nie] Tak
8. Posiadasz Skype oraz Teamspeak3? [Tak/nie]: Tak oba.
9. Komendy potrzebne w roli młodszego moderatora:
-/tempban, -/ban, -/banip, -/mute, -/jail, -/seen, -/fly, -/kick, -/socialspy, -/day, -/nigyh, -/sun, -/rain, -/rain, /storm.
Mam nadzieję, że tyle wystarczy, nie wiem jakie są uprawnienia na kid moda tym serwerze minecraft.
10.Dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
Jestem radosną i wesołą osobą. Chętnie posłużę pomocą w nawet najgorszych przypadkach. W osądach nie kieruję się złośliwością i staram się być obiektywna. Jestem także dyspozycyjna i cierpliwa.
11.Dodatkowe informacje o sobie:
Pochodzę z województwa podlaskiego. Moją pasją jest jeździectwo. Lubię jeździć na rolkach. Interesuję się też piłką nożną, muzyką i krawiectwem. Kocham zwierzęta. Mam nadzieję że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę.