11.08.2016, 21:28 -
1. Imię:Karol
2. Wiek:12 Wiem trzeba mieć 14 ale jestem doświadczony bylem head adminem adminem i wlascicielem na kilku serwerach
3. Nick w grze:Kerelek_971
4. Status konta [Premium/Non-Premium]:Non-Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:2 dni ale tyle mi wystarczy
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer:3-4 godziny w pon-wt-śr-czw-niedz. a w pt-sob 4-6 A czasami krócej jak gdzies wyjade.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:Skype na tablecie więc mogą być zakłucenia a ts'a mam na kompie i sprawnie działa.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:/ban /kick /mute Jak kogoś można sprawdzać za hacki podaje skype'a pokazuje mi wszystkie podobnie i .minecraft na udostępnionym ekranie skype Pokazuje mi ustawienia snoopera.Ktoś wyzywa serwer adminów /kick coś trzeba naprawic //wand //set LICZBA,BLOCK //expand //undo //redo //paste //flag, Kolor nicku jak ktoś nie dostał a zakupił Przyznanie pieniędzy za wygrany event /pay gracz ilość jak można robić eventy.
- /cc (czyści chat)
- /chat on (włącza chat)
- /chat off (wyłącza chat)
- /mute [nick] [czas] (wycisza gracza na określony czas)
- /jail [nick] [nazwa więzienia] [czas] (wsadza gracza do więzienia)
- /tempban [nick] [czas] [powód] (banuje gracza na określony czas)
- /ban [nick] [powód] (banuje gracza na stałe)
- /kick [nick] [powód] (wyrzuca gracza z serwera minecraft)
- /v (administrator staje się niewidoczny dla graczy)
- /god (administrator staje się nieśmiertelny)
- /tp [nick] (teleportuje do wybranego gracza)
- /seen [gracz] (sprawdza podstawowe informację o graczu m. in. ostatnie logowanie oraz czy gracz posiada bana/jaila/mute)
- /invsee [nick] (sprawdza ekwipunek gracza)
- /day (ustawia porę dnia na dzień w świecie, w którym aktualnie jesteśmy)
- /night (ustawia porę dnia na noc w świecie, w którym aktualnie jesteśmy)
- /time set [czas] (ustawia porę dnia na wybraną w świecie, w którym aktualnie jesteśmy)
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:No niewiem jak przekonać ale jestem w tych sprawach doświadczony założyłem serwer kuzynowi all plugin all warp oprucz kilkó parkourów znam sie na command blockach na /npc i nawet mam swoje txt. ale nie do pobrania.Gram często rzadko wyjeżdżam i nie wspomniałem że na kilku serwerach miałem adma i head adma budowalem spawny na randze budowniczy o jak pamiętam byłem helperem.
11. Dodatkowe informacje o sobie:Moje hobby to internet.... wychodze gdzieś z kolegami do lasu na rowery raz nas gonią starsi raz nie praca czasami... w wakację jeżdże do kuzynów często i poznaje nowe doświadczynia z mc więc myśle że dobrze wyjdzie. Pozdro Karol
2. Wiek:12 Wiem trzeba mieć 14 ale jestem doświadczony bylem head adminem adminem i wlascicielem na kilku serwerach
3. Nick w grze:Kerelek_971
4. Status konta [Premium/Non-Premium]:Non-Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:2 dni ale tyle mi wystarczy
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer:3-4 godziny w pon-wt-śr-czw-niedz. a w pt-sob 4-6 A czasami krócej jak gdzies wyjade.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:Skype na tablecie więc mogą być zakłucenia a ts'a mam na kompie i sprawnie działa.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:/ban /kick /mute Jak kogoś można sprawdzać za hacki podaje skype'a pokazuje mi wszystkie podobnie i .minecraft na udostępnionym ekranie skype Pokazuje mi ustawienia snoopera.Ktoś wyzywa serwer adminów /kick coś trzeba naprawic //wand //set LICZBA,BLOCK //expand //undo //redo //paste //flag, Kolor nicku jak ktoś nie dostał a zakupił Przyznanie pieniędzy za wygrany event /pay gracz ilość jak można robić eventy.
- /cc (czyści chat)
- /chat on (włącza chat)
- /chat off (wyłącza chat)
- /mute [nick] [czas] (wycisza gracza na określony czas)
- /jail [nick] [nazwa więzienia] [czas] (wsadza gracza do więzienia)
- /tempban [nick] [czas] [powód] (banuje gracza na określony czas)
- /ban [nick] [powód] (banuje gracza na stałe)
- /kick [nick] [powód] (wyrzuca gracza z serwera minecraft)
- /v (administrator staje się niewidoczny dla graczy)
- /god (administrator staje się nieśmiertelny)
- /tp [nick] (teleportuje do wybranego gracza)
- /seen [gracz] (sprawdza podstawowe informację o graczu m. in. ostatnie logowanie oraz czy gracz posiada bana/jaila/mute)
- /invsee [nick] (sprawdza ekwipunek gracza)
- /day (ustawia porę dnia na dzień w świecie, w którym aktualnie jesteśmy)
- /night (ustawia porę dnia na noc w świecie, w którym aktualnie jesteśmy)
- /time set [czas] (ustawia porę dnia na wybraną w świecie, w którym aktualnie jesteśmy)
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:No niewiem jak przekonać ale jestem w tych sprawach doświadczony założyłem serwer kuzynowi all plugin all warp oprucz kilkó parkourów znam sie na command blockach na /npc i nawet mam swoje txt. ale nie do pobrania.Gram często rzadko wyjeżdżam i nie wspomniałem że na kilku serwerach miałem adma i head adma budowalem spawny na randze budowniczy o jak pamiętam byłem helperem.
11. Dodatkowe informacje o sobie:Moje hobby to internet.... wychodze gdzieś z kolegami do lasu na rowery raz nas gonią starsi raz nie praca czasami... w wakację jeżdże do kuzynów często i poznaje nowe doświadczynia z mc więc myśle że dobrze wyjdzie. Pozdro Karol
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.08.2016, 21:35 przez Kerelek_971.
Powód edycji: Poprawka i przypomnienie komend