05.08.2016, 15:22 -
Godność : teoretycznie w dokumentach mam Kacper?
Ile wiosen : jeżeli rodzice nie kłamią to 16c;
Godnosc w grze : LoQtiN
Ile gram: no wlasnie :/ tu jest Uno problem , około tygodnia
Ile dziennie gram: w wakacje moge praktycznie ciagle :p
Mikrofon , ts : mikrofon jest, tsa pobiorę
Komendy : /kick
/mute
/v
/tempban lub /ban lub /ban-IP
/pardon
/tp osoba1 osoba2
/time
Plakat wyborcz!? Dlaczego ja ?
Jestem osoba ogarnięta (chyba ), mam duże doświadczenie w administracji, komendach.. Byłem długo adminem na jednej sieci znanych serwerów minecraft ;ogólnie gracze mnie lubią . Lubie pomagać, nie jestem wredny, raczej spokojny : lubie żartować haha , ale znam umiar w tym
Cos o mnie
No wiec :p mam 16 lat , chodzę do liceum obecnie jestem w 3 klasie ;d (nie mieszkam w Polsce dlatego inaczej- na Polskę jest to 1 klasa, bo tu jest od tylu liczone) uwielbiam chemię ?? W przyszłości chce isc na medycynę ;p chodzę do szkoły muzycznej, gram na fortepianie . Uwielbiam budować w mc!
Dziekuje za uwagę i mam nadzieje ze was nie zanudzilem
Ile wiosen : jeżeli rodzice nie kłamią to 16c;
Godnosc w grze : LoQtiN
Ile gram: no wlasnie :/ tu jest Uno problem , około tygodnia
Ile dziennie gram: w wakacje moge praktycznie ciagle :p
Mikrofon , ts : mikrofon jest, tsa pobiorę
Komendy : /kick
/mute
/v
/tempban lub /ban lub /ban-IP
/pardon
/tp osoba1 osoba2
/time
Plakat wyborcz!? Dlaczego ja ?
Jestem osoba ogarnięta (chyba ), mam duże doświadczenie w administracji, komendach.. Byłem długo adminem na jednej sieci znanych serwerów minecraft ;ogólnie gracze mnie lubią . Lubie pomagać, nie jestem wredny, raczej spokojny : lubie żartować haha , ale znam umiar w tym
Cos o mnie
No wiec :p mam 16 lat , chodzę do liceum obecnie jestem w 3 klasie ;d (nie mieszkam w Polsce dlatego inaczej- na Polskę jest to 1 klasa, bo tu jest od tylu liczone) uwielbiam chemię ?? W przyszłości chce isc na medycynę ;p chodzę do szkoły muzycznej, gram na fortepianie . Uwielbiam budować w mc!
Dziekuje za uwagę i mam nadzieje ze was nie zanudzilem